Eftersøgning indstilles: 48-årig kvinde forsvundet

En 48-årig kvinde har dagen igennem været ledt efter med helikopter og hunde. Nu indstiller politiet dagens fysiske eftersøgning

Tidligere på dagen var der helikopter i luften over Lidemark grundet eftersøgningen (Video: Steven Knap / Byrd)

Efter hele eftermiddagen at have ledt efter Karina på 48 år i området omkring Lidemark nær Køge indstiller Midt- og Vestsjællands Politi den fysiske eftersøgning.

Indstillingen sker på grund af mørkets frembrud.

- Det giver ingen mening, og helikopterne kan ikke bruges til ret meget. Plus at hundene har ikke den store gevinst. Det er simpelthen for bøvlet at gøre om natten, forklarer Lars Jørgensen, der er vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Den forsvundne kvinde har været væk siden onsdag, hvor hun forlod sit hjem i nedtrykt tilstand. Da hun havde været væk et døgn, valgte hendes samlever at gå til politiet.

Håber på hjælp
Midt- og Vestsjællands Politi har dagen igennem søgt med helikopter og hunde for at finde forsvundne Karina - vel at mærke indtil det blev for mørkt.

- Selvfølgelig stopper det ikke. Vi har nogle spor, vi går efter, og vi håber på, at det munder ud i noget. Vores håb er, at der er nogen, der ringer og siger, at de kender hende eller har set hende, men det må vi jo se, lyder det fra Lars Jørgensen.

Om den fysiske eftersøgning bliver genoptaget fredag afhænger af, hvordan efterforskningen udvikler sig over natten.

- Vi venter og håber på, at der kommer noget gevinst ud af det her og vi er heldige at nogen kommer og kan hjælpe os. Ellers kommer vi tilfølgelig til at tage det op i morgen, siger vagtchefen.

Den forsvundne kvinde beskrives som etnisk dansk. Hun er cirka 170 centimeter høj, slank til almindelig af bygning. Hun har brune øjne, og et mørkt, skulderlangt og krøllet hår.

Der er ingen oplysninger om kvindens påklædning, andet end at hun nok ikke har en jakke på.

Ser man kvinden skal man kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på 46351448.