Annonce:
Annonce:

To eftersøgt for knivdrab: Begge hylder rockerklub på Facebook

Nordjyllands politi efterlyser to mænd efter knivdrabet på en 35-årig mand. Begge de efterlyste hylder åbenlyst rockerklubben Satudarah på Facebook

En betjent nærmer sig den knivdræbte mand. Nu efterlyser politiet to mænd. (Foto/redigering: René Schütze/Mikkel Cramon/Martin Lorentsen)
Annonce:
Følg Krimi

En 35-årig mand mistede onsdag aften livet, efter han blev stukket med kniv under et voldsomt slagsmål nær McDonald's i den lille nordjyske by Haverslev.

Natten til torsdag blev en 20-årig mand anholdt på en adresse i Aalborg. Han blev løsladt torsdag formiddag, men er stadigvæk sigtet i sagen. Nordjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at udtale sig om mandens forbindelse til knivdrabet.

To andre personer er efterlyst i sagen. Der er tale om den 28-årige Kion Hjaltalin Bertelsen og den 24-årige Mohammed Omar Royeq.

På deres Facebook-profiler hylder de begge rockerklubben Satudarah. Kion Hjaltalin Bertelsen har blandt andet et billede af en større gruppe Satudarah-medlemmer i fuld ornat foran et klubhus som coverbillede.

Annonce:

Et andet billeder viser en tilknytning til rockerklubbens Northside-afdeling, og flere steder er der tydelige referencer til Satudarahs sort-gule farver. Ekstra Bladet er i besiddelse af fotos, der viser den eftersøgte i rockervest med 'prospect'-mærke.

Også Mohammed Omar Royeq viser offentlig støtte til Satudarah. På et opslag fra den 14. august poserer han med solbriller og håndtegn med påskriften 1919 i sort og gul skrift - en klar reference til rockerklubben Satudarah.

- Vores indledende efterforskning gav os hurtigt efterretninger om, hvem de formodede gerningsmænd er - så vi har fornuftige spor at gå efter. Det er et spørgsmål om tid, før vi finder dem, så de kan lige så godt melde sig selv, lyder det fra politikommissær Carsten Straszek i en pressemeddelelse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: