Eftersøgt: Stjæler taxa for øjnene af chauffør

En snedig og hurtig tyv er blevet eftersøgt i Storbritannien efter at have sjålet en taxa for øjnene af chauffør. Se video i indslaget

Se videoen her

Politiet i West Yorkshire, Storbritannien, har sat en efterforskning i gang med en bizar video, der viser hvordan en snedig og hurtig tyv stjæler en taxa for øjnene af en chauffør. Det skriver The Mirror.

Opdagede ingenting
Taxa-chaufføren Mohammad Gafoor kørte søndag på en tankstation for at tanke sin bil. Her spørger en kvinde, om han ikke har tid til at hjælpe hende med tanken.

Da 33-årige Mohammad Gafoor stiger ud af bilen for at hjælpe kvinden, hopper en ung fremmed fyr ind i Mohammads taxa og kører væk.

Mohammad Gafoor opdager ikke engang, at tyven er kørt væk med bilen før kvinden vender sig om og orienterer ham om tyveriet.

Krimi Voldsom video: Britiske turister overfaldet i Thailand

Store konsekvenser
At stjæle en taxa kan have store konsekvenser for en taxachauffør. Specielt for Mohammad Gafoor, der er dybt afhængig af sin bil.

- Jeg kan ikke arbejde nu. Mit arbejde er min bil. Jeg ved ikke hvornår, jeg kan vende tilbage på arbejde igen, fortæller han til The Mirror.

Tyven stjal ikke bare taxaen alene. Han snuppede også Mohammad Gafoors kreditkort, hans kones kreditkort samt 50 pund, der lå i bilen.

Politiet har offentliggjort videoovervågningen fra tankstationen i håbet om, at der er nogle vidner, der vil kontakte dem.

Se hvordan tyven stjæler taxaen i indslaget foroven