Ekskæreste ringede 13.000 gange på to måneder: - Vi brænder dig levende

- Lige meget hvad så skal du smadres, til du ikke bliver ikke bliver genkendt igen, lød beskeden fra en 26-årig mand, der nu er dømt for omfattende chikane af sin ekskæreste

En 26-årig mand er blevet idømt 10 måneders ubetinget fængsel for omfattende chikane af sin ekskæreste. Foto: Per Rasmussen
En 26-årig mand er blevet idømt 10 måneders ubetinget fængsel for omfattende chikane af sin ekskæreste. Foto: Per Rasmussen

Efter at have været kærester i tre år gik en 40-årig kvinde og en 26-årig mand fra Roskilde fra hinanden i foråret 2017 fra hinanden.

Men det blev langt fra et smertefrit brud.

Bruddet blev i stedet startskuddet til et sandt helvede for kvinden, der i foråret og sommeren 2017 blev udsat for omfattende chikane af ekskæresten, der sendte hende tusindvis af truende beskeder og opsøgte hende i tide og utide.

Det skriver Sjællandske.

Fik tilhold
Chikanen af kvinden blev så grov, at manden i juni 2017 fik polititilhold mod den 40-årige kvinde. Det betød, at manden hverken måtte tage kontakt til hende eller hendes familie, men heller ikke det stoppede ham. De truende beskeder og chikanen fortsatte.

I løbet af sommeren ringede manden over 4000 gange til hendes mobil og omkring 9000 gange til den butik i Algade i Roskilde, hvor hun arbejder. I løbet af bare én enkelt dag modtog den 40-årige kvinde hele 1900 opkald fra ekskæresten.

- Lige meget hvad så skal du smadres, til du ikke bliver ikke bliver genkendt igen. Lige meget hvad brænder vi dig levende, lød det ifølge Sjællandske fra manden i en af de mange truende beskeder til kvinden.

Truede og begik hærværk
Den 26-årige mand nøjedes dog ikke med at kontakte kvinden over telefonen. Flere gange opsøgte han den 40-årige kvinde på hendes arbejdsplads i Roskilde og begik omfattende hærværk.

De mange trusler og overtrædelser af polititilholdet har ført til, at den 26-årige onsdag blev idømt 10 måneders ubetinget fængsel.