Annonce:
Annonce:

Ekskæreste til eks-politichef: Måtte flygte på krisecenter

Tidligere politichefs ekskæreste kendte personer på adresser, som han skal have slået op i politisystemer

Ifølge tidligere politichefs ekskæreste, har hun ikke været manden utro. Hun tegner ved Retten i Nykøbing Falster onsdag et billede af manden som kontrollerende og jaloux. (Arkivfoto). Foto: Simon Læssøe/Ritzau Scanpix
Ifølge tidligere politichefs ekskæreste, har hun ikke været manden utro. Hun tegner ved Retten i Nykøbing Falster onsdag et billede af manden som kontrollerende og jaloux. (Arkivfoto). Foto: Simon Læssøe/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Krimi

En ekskæreste til en 61-årig tidligere politichef, som er tiltalt for at have overvåget hende, fortæller onsdag ved Retten i Nykøbing Falster, at hun flygtede fra manden, da deres forhold sluttede for anden gang.

- Jeg måtte flygte fra ham til et krisecenter med min søn. Jeg pakker mine ting, får mine hunde passet og direkte ind på krisecenteret, siger hun fra vidneskranken.

Den tidligere politichef er ikke til stede under den 47-årige kvindes forklaring. Han følger i stedet med fra et lytterum i retslokalet. Det er efter kvindens ønske, at den 61-årige ikke er til stede.

Manden erkendte tirsdag, at han blandt andet gentagne gange slog kvinden op i politiets interne systemer. Han er ligeledes tiltalt for at slå flere adresser og personer op i politiets systemer uden tjenstlig anledning.

Ifølge kvindens forklaring er adresserne for hende ikke ukendte - hun kender personerne på flere af dem.

Annonce:

En af dem er en 'rigtig god ven', som hun så i perioden efter parrets første brud. En anden tilhører dennes mor. Også en barndomsveninde og en tidligere kæreste er blandt beboerne på de opslåede adresser, forklarer hun.

Manden erkendte tirsdag, at han gentagne gange havde slået hende op i politiets interne systemer uden tjenstlig anledning.

Hvorfor, havde han dog svært ved at forklare.

- Hun var gået på grund af en anden mand. Jeg var forsmået og bitter, lød det.

Anklageren spørger også onsdag kvinden ind til, hvorvidt hun var den 61-årige utro med denne mand, som han ellers forklarede dagen forinden.

Svaret falder prompte:

-Nej.

De skal have set til hinanden i perioden efter første brud – men altså ikke mens hun var i et forhold med den 61-årige, lyder hendes forklaring.

Hun nægter desuden også, at have haft kendskab til den gps, som var monteret i hendes bil, hvilket ellers var mandens forklaring.

Da hun beskriver deres forhold, nævner hun, at det ofte ”gik op og ned”. I nogle perioder var forholdet fantastisk. I andre skal den tidligere politichef have været styret af jalousi og optrådte kontrollerende.

Annonce:

Således forklarer hun, at hun blandt andet gemte sine kvitteringer fra supermarkeder, så manden kunne se, hvor hun havde været henne og hvornår.

Mandens mistanke om kvindes affærer førte også til mange skænderier de to imellem. Her skal manden have ”afhørt” hende flere gange.

- Der kommer politimanden virkelig op i ham, siger hun.

Hun forklarer, at bægeret på et tidspunkt flød over, og hun valgte derfor at ”flygte” fra ham til et krisecenter.

Ifølge mandens forklaring smed han hende ud af huset, da han opdagede, at hun for anden gang var ham utro.

Sagen fortsætter onsdag med procedure fra anklager og forsvarer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: