Annonce:
Annonce:

Eksplosioner rammer Stockholm-området

Natten til søndag blev det svenske hovedstads-område ramt af to separate eksplosioner, ingen er anholdt i forbindelse med de to eksplosioner, men heller ingen er kommet til skade

Annonce:
Følg Krimi

De første meldinger begyndte at tikke ind ved 2-tiden.

Der skulle være sket en eksplosion i porten til en lejlighedsbygning i Upplands-Bro, et område nordvest for den svenske hovedstad, Stockholm.

Eksplosionen udløste en større politiaktion i området, hvor både politikøretøjer, ambulancer og brandbiler rykkede ud til området med blå blink. Det skriver Expressen.

'Vores bombeteknikere arbejder og efterforsker. Stedet er afspærret, og vi arbejder med vidneafhøringer og gennemgang af eventuelt filmmateriale,' udtaler pressetalsmand for Stockholm Politi Anna Westberg til Expressen .

Men det skulle vise sig, at der var en lang nat i vente for de stockholmske bombeteknikere. Blot 25 kilometer væk i Upplands-Väsby var der hændt endnu en eksplosion i opgangen til en lejlighedsbygning.

Selvom politi og brandvæsen er talstærkt til stede, så skulle det angiveligt ikke være en stor eksplosion. En beboer i område mærkede godt lidt rystelser fra eksplosionen, men så det alt i alt som et 'ret kedeligt' brag.

Ved begge eksplosioner er der umiddelbart ikke kommet nogen til skade. Svensk politi opholder sig stadig på begge lokationer i forsøget på at opsnappe vidner samtidig med, at bombeteknikere foretager afsluttende undersøgelser ved eksplosionsstedet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Det er en alvorlig situation, siger Mette
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: