Ekstrem voldsom mobning: Hun bliver slået og trukket rundt i håret

Den 15-årige pige har nu skiftet skole på grund af den voldsomme mobning fra de andre piger i klassen

Den 15-årige Abbie, der blev voldsomt mobbet i skolen, ses her sammen med sin mor Carly i en mere munter situation. (Foto: Facebook)
Den 15-årige Abbie, der blev voldsomt mobbet i skolen, ses her sammen med sin mor Carly i en mere munter situation. (Foto: Facebook)
Følg Krimi

En voldsom video af en kun 15-årig pige, der bliver slået i hovedet og trukket rundt i håret på en mark ved byen Middleton i nærheden af den britiske storby Manchester har fået stor spredning på internettet.

Det var en anden jævnaldrende pige, der stod for den brutale afstraffelse og mobning af den kun 15-årige Abbie McCarthy, mens en stor flok andre piger heppede og filmede den brutale episode med deres mobiltelefoner.

Det skriver flere medier heriblandt Daily Mail, Mirror og The Sun , og Abbies mor Carly har også lagt et opslag ud på facebook, hvor hun skriver om mobningen.

Carly McCarthy hævder over for medierne, at hendes datter måtte skifte skole i april måned på grund af den voldsomme mobning. Men i går lagde hun på sin facebook-profil et opslag med en artikel omkring episoden fra den britiske avis Daily Mail, hvor man også kan se den voldsomme video. Til opslaget skrev Carly McCarthy:

- Jeg har fortalt, at jeg ikke vil lade den her video falde i glemsel....de valgte at mobbe den forkerte pige. I kan dele det her opslag lige så meget, som i vil. Mobberne kommer aldrig til at vinde.

Se den voldsomme video i nedenstående opslag på facebook.

Til medierne har Carly McCarthy berettet om, hvorledes hendes datter Abbie er blevet mobbet.

- Hun blev ofte skubbet af de andre piger, og de kom lim i hendes hår. Min datter var konstant ked af det. I sidste uge fik mobberne trængt Abbie op i et hjørne på en mark tæt på vores eget hus. Her var der omkring 15 andre piger til stede under den voldsomme mobning, fortæller Carly og tilføjer:

- En af pigerne skubbede Abbie ned på jorden og trak hende voldsomt i håret. Hun fik knæ i ansigtet og blev slået i hovedet. Bagefter løb hun grædende hjem og fortalte mig, at hun havde fået tæsk.

Den samme aften opdagede Carly McCarthy pludselig, at der var lagt en video ud på Snapchat af den voldsomme mobning af hendes datter. Derfor ringede hun straks til politiet i Manchester for anmelde den voldelige episode.

- De skulle skamme sig, og måske tænker de sig om en ekstra gang, når de igen skal mobbe en person, siger Carly.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde