Annonce:
Annonce:

Emilie Meng-sagen: Nægter at tale om blodspor

Mulige blodstænk fundet i Peter Madsens bil er blevet undersøgt af politiet i forbindelse med drabet på Emilie Meng ifølge Discovery. Politiet har ingen kommentarer

I Discovery-serien mener et vidne også at have set en hvid varebil i skoven tidligt om morgenen.
Annonce:
Følg Krimi

En hvid varevogn leaset af den morddømte ubåds-bygger Peter Madsen i tiden op til Emilie Mengs forsvinden er blevet beslaglagt af politiet.

Det skriver Discovery i en pressemeddelelse i anledning af, at to journalister undersøger det uopklarede drab i dokumentarserien 'Nogen ved noget om Emilie Meng'. 

Mulige blodspor
Beslaglæggelsen skete ifølge pressemeddelelsen, efter at journalisterne finder frem til en hvid varevogn benyttet af Peter Madsen, der matcher beskrivelsen af et køretøj, politiet tidligere har oplyst er af interesse for sagen.

En svensk kriminaltekniker opdager efterfølgende mulige spor af blodstænk inde i varevognen og på hjulkapslerne, men fastslår, at der skal grundigere undersøgelser til for at fastslå, hvorvidt det rent faktisk er blod.

Derfor kontakter journalisterne politiet, der vælger at beslaglægge køretøjet.

Emilie Meng forsvandt i 2016. Trods en intens eftersøgning blev hendes lig først fundet seks måneder senere. Sagen er uopklaret. Privatfoto
Emilie Meng forsvandt i 2016. Trods en intens eftersøgning blev hendes lig først fundet seks måneder senere. Sagen er uopklaret. Privatfoto
 

Annonce:

Politi: Vil ikke kommentere
Hvornår beslaglæggelsen af vognen skete, eller hvad der blev fundet, fremgår dog ikke af tv-selskabets pressemeddelelse.

Ekstra Bladet har forsøgt at få bekræftet beslaglæggelsen og indhente en kommentar om, hvorvidt de eventuelle fund i bilen har interesse for sagen.

Lars Harvest, politiinspektør i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, der efterforsker drabet på Emilie Meng, ønsker dog ikke at kommentere de nye oplysninger.

- Det er en alvorlig verserende straffesag, og det gavner ikke nogen at kommentere ting, der løbende bliver vendt i medierne, uddyber han og hverken be- eller afkræfter oplysningerne.

Uopklaret i fem år
Drabet på Emilie Meng er stadig uopklaret, efter at hun i juli 2016 forsvandt på vej hjem fra byen på en gåtur mellem Korsør Station og hendes hjem få kilometer derfra.

Hendes lig blev fundet ved juletid et halvt år senere af en hundelufter i en sø ved Regnemarks Bakke nær Borup på Sjælland, 60 kilometer fra hvor hun sidst blev set.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: