Emilie-sagen: Nu er politiets afsøgning slut

Stor finkæmning af fire haveforeninger i Korsør har ikke givet noget resultat - sagen om 18-årige Emilie Mengs forsvinden er stadig et mysterium

Politiet gennemgik systematisk de enkelte kolonihaver og gravede flere steder. (Video: Per Rasmussen)
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Politiets hunde gav flere gange hals, da en større politistyrke onsdag og torsdag finkæmmede et større område i Korsør, heriblandt fire haveforeninger, i jagten på at finde spor efter den 18-årige Emilie Meng, der forsvandt den 10. juli efter en bytur.

Men trods den store afsøgning står politiet stadig på bar bund i sagen om den unge pige, som har rørt og ramt størstedelen af den danske befolkning.

I en pressemeddelelse skriver Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, at man hverken onsdag eller torsdag har fundet genstande, der kan bringe efterforskningen videre og være med til at løse forsvindings-mysteriet. 

Emilie-sagen: Derfor hjælper arkæologer politiet

- Vi havde håbet, at finkæmningen af dette område, som er tæt på det sted Emilie Meng sidst er set, ville bringe os et skridt videre i efterforskningen. Men arbejdet i dag og i går har altså ikke givet os nye spor. Omvendt er vi nu sikre på, at der ikke er blevet overset vigtige spor i det pågældende område. Efterforskningen fortsætter nu i andre retninger, og vi har stadig en palet af efterforskningsmæssige tiltag, vi kan benytte. Vi hører selvfølgelig stadig meget gerne fra folk, der kan have oplysninger om Emilie Mengs forsvinden, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen i pressemeddelelsen fra politikredsen.

Efter politiet har færdiggjort deres afsøgning, er afspærringerne i området afspærret, og man kan igen færdes frit.

Mange henvendelser
Politiet fortsætter dog deres efterforskning af den unge piges forsvinden.

Tidligere har politiet modtaget flere henvendelser om, at Emilie skulle være skulle være set flere forskellige steder i landet.

Borgere fra hele landet henvendte sig til politiet, og d. 8. august modtog Midt- og Vestjyllands Politi flere anmeldelser om, at Emilie skulle være set i Skive.

Dette spor har dog ikke givet noget resultat, og efterforskningsleder i sagen, Søren Ravn-Nielsen, har slået fast, at det seneste sikre spor af Emilie Meng er et overvågningsbillede fra Korsør Station den nat hun forsvandt.

Politiet jagter spor i Emilie-sagen: Det er uhyggeligt

Jagten på Emilie: Nu graver politiet i flere kolonihaver

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Papes ambition at være både dyr og dårlig?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+