Annonce:
Annonce:

En person med pistol anholdt under stor politi-razzia

Flere af de midlertidigt tilbageholdte fra Lyal to Familia blev iført strips og blev visiteret under aktion i København

Video: Kenneth Meyer
Annonce:
Følg Krimi

En person blev anholdt med en skarpladt pistol, da Københavns Politis særlige bande-enhed tirsdag aften slog til i en større aktion på Nørrebro i København.

En del bande-medlemmer fra Loyal to Familia havde forsamlet sig omkring Folkets Park og det fik politiet til at skærpe indsatsen i området.

- Vi har anholdt en person, som bar en skarpladt pistol. Han fremstilles i grundlovsforhør her til morgen. Umiddelbart står han til omkring et års fængsel for ulovlig våbenbesiddelse, siger vagtchef Henrik Brix til Ekstra Bladet tidligt onsdag morgen.

Yderligere en person blev anholdt, fordi han ikke tidligere var mødt op i Fogedretten.

Massivt til stede
- Politiet var massivt til stede i området og vi havde ro til at gennemføre vores arbejde. Der har heller ikke efterfølgende været nogen form for ballade, siger Henrik Brix til Ekstra Bladet.

Flere af de midlertidigt tilbageholdte blev iført strips og blev visiteret.

- Vi ved godt, at der fortsat er masser af våben i omløb derude. Men nu er der da et mindre, konstaterer vagtchefen hos Københavns Politi.

Ekstra Bladets mand på stedet kunne også konstatere, at der var en del politifolk i Griffenfeldsgade. De undersøgte flere biler med hunde, der er trænet til at finde sprængstoffer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: