Én til fængslet for trusler i voldtægtssag

To 20-årige nu fængslet i sag om trusler, der trækker tråde til voldtægtsdom

Følg Krimi

Endnu en 20-årig mand er nu anholdt i en sag om trusler, der af politiet knyttes til en voldtægtssag.

Tirsdag blev han fremstillet i grundlovsforhør i Københavns dommervagt.

Sagen kommer lige i hælene på et andet grundlovsforhør, holdt mandag. Her blev en anden 20-årig mand fremstillet i samme sag og varetægtsfængslet. Begge 20-årige nægter sig skyldig.

De to 20-årige etnisk danske er begge sigtet for kort efter midnat natten til søndag på et diskotek i det indre København at have opsøgt en jævnaldrende mand og truet ham med ordene 'nå, det bliver en hård aften for dig' og 'hvis du anmelder det igen, så knepper jeg dig din lille luder'.

Desuden skal den ene af de to mænd ligeledes have slået eller sparket offeret i ryggen en enkelt gang i forbindelse med at truslerne faldt.

Den 20-årige, der blev fremstillet tirsdag, blev varetægtsfængslet i foreløbigt 16 dage. Dermed flugter hans varetægtsfængsling med den den anden 20-åriges varetægtsfængsling.

Duoen, der nævnes i sigtelsen blev i sensommeren 2020 begge idømt et år og ni måneders fængsel i forbindelse med en sag, hvor en yngre kvinde var udsat for voldtægt tidligere samme år.

Det fremgår af Ekstra Bladets research.

Voldtægten udspandt sig en sen nattetime i Nordsjælland, hvor den dengang 19-årige kvinde havde været så beruset, at hun ikke kunne modsætte sig overgrebet.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+