Endnu en mistænkelig pakke til CNN fundet i posten

Screening-proceduren virker, konstaterer CNN-chef, efter yderligere en mistænkelig pakke er fundet

Bomberyddere blev kaldt til et posthus i den amerikanske storby Atlanta mandag, da der blev fundet endnu en mistænkelig pakke adresseret til tv-stationen CNN.

Pakken blev fundet kun et par timer inden, at den mand, der er mistænkt for at have sendt pakkebomber til fremtrædende demokrater og til CNN, fremstilles for en dommer.

Forbundspolitiet FBI bekræfter, at den pakke, der er opsnappet på postkontoret i Atlanta mandag, ligner de andre mistænkelige pakker, der blev fundet i sidste uge.

FBI bekræfter desuden på Twitter, at pakken var stilet til CNN.

Der var ingen umiddelbar fare mod tv-stationen, skriver dens øverste chef, Jeff Zucker, på Twitter.

CNN får nu gennemgået sin post udenfor huset, efter der i sidste uge blev sendt to pakkebomber til tv-stationen.

- Vores screening-procedure virker, konstaterer CNN-chefen.

I sidste uge dukkede flere mistænkelige pakker op i USA, der var adresseret til højtstående demokratiske politikere, støtter af Demokraterne og tv-stationen CNN.

Pakkerne indeholdt rørbomberne, som ifølge politiet ikke var attrapper.

Det er endnu uklart, hvad indholdet var i den pakke, som mandag er blevet fundet på postcentret i Atlanta.

Den 56-årige Cesar Sayoc blev fredag anholdt i sagen. USA's justitsminister, Jeff Sessions, sagde i forbindelse med anholdelsen, at den formodede gerningsmand er belastet af dna-spor og fingeraftryk, som forbinder ham til mindst én af de mistænkelige pakker med rørbomber.

Sayoc er registreret som republikaner. Han har en kriminel fortid.

Politiet gik efter anholdelsen fredag i gang med at undersøge hans kassevogn, som er fyldt med højreorienterede mærkater såsom 'Stem på Trump' og 'CNN stinker'.

Desuden havde han billeder af tidligere præsident Barack Obama og tidligere præsidentkandidat Hillary Clinton udformet som skydeskiver.

Den mistænkte fremstilles for en dommer senere mandag.