Endnu en motorvej spærret: Glatte veje giver kæmpe problemer

Endnu en gang har de glatte veje skabt problemer for bilister på motorvejen. Denne gang i Esbjerg, hvor der bliver kørt alt for stærk

Hør om sagen her

Ved du noget, eller har du billeder? Skriv en sms til Ekstra Bladet på 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk

Glat føre i slutningen af april har skabt store problemer landet over mandag morgen.

Og nu er den gal igen.

Denne gang på Esbjergmotorvejen, hvor to uheld har spæret vejen. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Først får vi en melding om et uheld på motorvejen i østgående nær afkørslen til lufthavnen. Umiddelbart efter får vi så endnu et melding om et uheld i den anden vejbane, siger vagtchef Ole Aamann til Ekstra Bladet.

Det er fortsat for tidligt at sige noget om tilskadekomne, men en af de involverede biler er landet på autoværnet, mens en anden holder midt på vejen.

- Vi har været tvunget til at spærre motorvejen derude. Det gør vi blandt andet fordi, at vi skal have ryddet op. Folk skal virkelig passe på, siger Ole Aamann til Ekstra Bladet.

Glatte veje
Ifølge vagtchefen er det de glatte veje skaber store problemer.

- Folk kører alt, alt for stærkt i forhold til forholdene. Det er meget glat, og det nytter ikke noget bare at kigge på kalenderen uden at tage hensyn til, hvordan vejen.

Sne- og sludbyger har mandag morgen skabt store problemer i hele landet.

På Amagermotorvejen skabte et uheld massiv kø, mens der også har været uheld nær Holbæk.