Annonce:
Annonce:

Endnu en person anholdt for drabet på Frank

En 23-årig mand er for anden gang anholdt i sag om drabet på Frank Jørgensen. Fire andre er også anholdt

Annonce:
Følg Krimi

Østjyllands Politi har foretaget endnu en anholdelse i en drabssag fra Djursland, hvor fire personer i forvejen sidder fængslet for at have dræbt 40-årige Frank Dan Nørgaard Jørgensen.

Den anholdte er en 23-årig mand, der torsdag middag blev fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Randers.

Manden har tidligere været anholdt i sagen, men han blev da løslad efter endt afhøring.

Torsdag fandt en dommer dog grundlag for at varetægtsfængsle den 23-årige mand i tre uger, frem til den 16. august.

Manden er tiltalt for det samme som de fire andre, der er sigtet i sagen, altså manddrab. Han nægter sig skyldig.

Ved retsmødet erkendte manden dog, at han har bortskaffet aske og en nummerplade fra afbrændingen af offerets bil.

Frank Dan Nørgaard Jørgensen blev sidst set i forrige uge, og i sidste weekenden blev han efterlyst offentligt af politiet.

Annonce:

Mandag i sidste uge fandt politiet en udbrændt bil nær Vivild på det nordlige Djursland. Bilen viste sig at være Frank Jørgensens, og samme aften skred politiet til anholdelse i sagen.

Fire personer - to mænd og to kvinder - blev anholdt på en adresse i Nimtofte på Djursland. De blev dagen efter fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Den ene kvinde blev løsladt, men de øvrige blev varetægtsfængslet.

På det tidspunkt havde politiet endnu ikke fundet liget af Frank Jørgensen. Det fandt man torsdag i sidste uge i et skovområde ved Spentrup nær Randers. I den forbindelse blev to mænd anholdt.

Den yngste af mændene fik lov at gå igen, men den ældste blev stillet for en dommer, og som den fjerde blev han varetægtsfængslet i sagen.

Men det var på lånt tid, at den yngste fik lov at være på fri fod. Det er nemlig ham, som politiet nu igen har anholdt. Den 23-årig blev anholdt onsdag eftermiddag, og som nu sidder varetægtsfængslet.

Annonce:

I retten er det kommet frem, at politiet mener, at Frank Dan Nørgaard Jørgensen er blevet dræbt ved kvælning med et reb.

Alt i alt er der altså seks sigtede i sagen. De er sigtet for i forening at have dræbt Frank Dan Nørgaard Jørgensen på en adresse i Nimtofte. Drabet er ifølge sigtelsen sket 14. juli.

Ud over sigtelsen for drab er der også rejst sigtelse for usømmelig behandling af lig, for brandstiftelse og for at bortskaffe beviser.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

TILTALE

Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: