Endnu en skudepisode i Odense: To mænd anholdt

Et skuddrama torsdag aften udløste endnu et skudopgør fredag morgen. Politiet har nu anholdt to personer i sagen

Politiet kunne fredag morgen standse en bil og anholde to personer efter en længere biljagt. (LÆSERFOTO)
Politiet kunne fredag morgen standse en bil og anholde to personer efter en længere biljagt. (LÆSERFOTO)

Ved du noget om sagen? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Send os et tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Et skudopgør torsdag aften har natten igennem medført en intens efterforskning fra Fyns Politi, som fredag morgen har resulteret i at to personer er blevet anholdt og sigtet for drabsforsøg.

Det oplyser Fyns Politi.

Politiet blev i første omgang anmeldt om en skudepisde torsdag ved 22-tiden, hvor der havde været skyderi på en adresse på Vinkelvej i Kværndrup.

Ifølge politiet befandt der sig to personer på henholdsvis 38 og 48 år på adressen, og de blev opsøgt af tre mænd. Den ene af de tre personer blev efterfølgende slået i hovedet med et baseball-bat, mens en anden - en 23-årig mand - blev ramt af pistolskud i benet.

Efter episoden flygtede de to mænd på 38 og 48, og politiet har natten igennem eftersøgt de to mænd.

Nyt skyderi
Fredag morgen klokken 05 fik politiet så igen en anmeldelse om et skyderi. Her var en person på Volderslevvej i det sydlige Odense blevet opsøgt af nogle personer, og da beboeren ville åbne døren blev der affyret et eller flere skud gennem en rude i døren. Beboeren blev ramt i benet, og gerningsmændene flygtede efterfølgende fra stedet i en bil.

Politiet fik siden kontakt med gerningsmændenes bil, hvorefter der fulgte en længere biljagt, der blandt andet foregik på motorvejen. Undervejs kastede personerne i bilen flere genstande ud af vinduet, og disse genstande gav fredag morgen politiet anledning til at lukke motorvejen for at lede efter genstandene - formentlig heriblandt en pistol.

Efter en længere eftersættelse fik politiet standset bilen på Middelfartvej i Odense, hvor to personer blev anholdt. De to personer viste sig siden at være de to mænd på 38 og 48, som også var involveret i skudepisoden torsdag aften.

Fyns Politi har tidligere afvist, at der skulle være tale om et bandeopgør, og ingen af skudepisoderne har medført livstruende skader.

Politiet oplyser, at efterforskningen af sagen vil fortsætte et godt stykke op ad dagen.