Europol: Dansk gangsterboss fanget

Den internationalt eftersøgte Amir Mekky blev 3. juni arresteret i Dubai

Foto: Interpol
Foto: Interpol

I Europa har Amir Mekky i flere år undgået anholdelse, men under en nøje planlagt politiaktion i Dubai, lykkedes det 3. juni endelig for Interpol at få fingre i den eftersøgte gangsterboss.

Amir Mekky har registret CPR i Danmark, men er yderst velkendt i Malmøs underverden. Han er eftersøgt for mord, narkotikahandel og hvidvaskning af penge.

Den svenske bande Los Suecos eller 'Svenskerne' som han tilbage i 2018 var associeret med mistænkes for at have stået bag flere kidnapninger og skyderier i Spanien.

Han er desuden forbundet med en af ​​verdens mest berygtede internationale kriminelle Radwan Al Taghi, lederen af ​​Angels of Death-banden, der blev arresteret i Dubai i december 2019 og overdraget til Holland, det skriver mediet The National.

Meget farlig
En video posted på twitter af Dubai Media Office, viser hvordan Dubais specialenhed rykkede ind i Amir Mekkys lejlighed for at anholde ham, efter at de havde overvåget ham i flere dage.

Lige nu efterforskes Amir Mekky, med henblik på at overdrage ham til de relevante myndigheder.

Han har været på flugt siden han undslap det spanske politi i Costa Del Sol, da de ransagede hans skjulested i november 2018.

Politimester Marcos de Miguel fra Costa del Sols enhed mod organiseret kriminalitet udtalte den gang at Amir Mekky er meget farlig efter at have udstedt en arrestordre på manden.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.