Annonce:
Annonce:

Fængselsbetjent overfaldet: Mand anholdt

Politiet oplyser, at man har anholdt en 27-årig mand, efter en fængselsbetjent i går blev overfaldet i sin fritid

Annonce:
Følg Krimi

En 27-årig mand er blevet anholdt i forbindelse med et overfald på en fængselsbetjent mandag eftermiddag.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Fængselsbetjenten blev overfaldet af to personer, da han opholdt sig ved en børneinstitution i Hedehusene for at hente sine børn.

I forbindelse med en afhøring kunne fængselsbetjenten fortælle, at han havde genkendt gerningsmændene, hvoraf den ene var en tidligere indsat fra mandens arbejde i Kriminalforsorgen.

Han mente samtidig, at overfaldet skyldtes hans arbejde. Efter en kort efterforskning kunne politiet anholde den ene af de to formodede gerningsmænd ligesom den anden mistænkte, der er kendt af politiet, nu er efterlyst.

Annonce:

- Det er en skærpende omstændighed, at fængselsfunktionæren angiveligt er blevet overfaldet på grund af sit arbejde i Kriminalforsorgen. Nu vil vores jurister tage stilling til om den anholdte skal stilles over for en dommer i morgen, siger politikommissær Kåre Lausten fra Københavns Vestegns Politi i pressemeddelelsen.

Fængselsbetjent overfaldet foran sine børns institution

Søren Pind vil skærpe straffen for vold mod betjente

Fængselsbetjenten sad i sin bil, mens hans kone var inde i børnehaven. Pludselig kom to tidligere indsatte ifølge en pressemeddelelsen fra Fængselsforbundet hen til bilen. De begyndte at true betjenten, fordi de mente, at han var skyld i en episode under deres afsoning.

Hændelsen eskalerede, da den ene mand slog fængselsbetjenten i ansigtet med en knytnæve. På det tidspunkt sad betjenten stadig i bilen, og den anden gerningsmand spyttede på betjenten.

'Ludersøn'
Fængselsbetjenten forsøgte ifølge Fængselsforbundet at afværge slagene med sine hænder, mens han bad dem stoppe, fordi hans familie var lige i nærheden.

Til sidst smuttede de da også fra stedet, mens de råbte 'ludersøn' efter ham på tyrkisk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: