Fængselsbetjent stukket ned: Efterlyser maskerede gerningsmænd

43-årig fængselsbetjent stukket ned på Enghavevej i København

En betjent er stukket på Enghavevej i København. (Video: Kenneth Meyer)

Ved du noget om sagen? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Københavns Politi efterlyser en Peugeot med registreringsnummeret VT20847, efter en 43-årig fængselsbetjent er blevet stukket ned på åben gade på Enghavevej i København lidt over syv torsdag aften.

- En fængselsbetjent er i sin fritid i bageren på Enghavevej nede ved Sydhavn St. Han bliver overfaldet ved eller i butikken af to maskerede gerningsmænd, siger vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Stormer, til Ekstra Bladet.

Vagtchefen fortæller, at gerningsmændene havde bandana fra ansigtet og var iført hættetrøje,

- Han bliver overfaldet med spark og slag, og så bliver han stukket med en kniv i ballen mindst en gang, siger vagtchefen, der fortæller, at han er uden for livsfare og ved bevidsthed, selv om han blødte kraftigt.

- De to gerningsmænd løber fra stedet og kører af sted i en ventende lille sort Peugeot med stjålne nummerplader. De kører væk fra gerningsstedet i retning mod Sydhavnen, siger vagtchefen.

Politiet oplyser, at de gerne vil høre fra vidner, der så overfaldet, eller som har set den sorte Peugeot kører væk fra stedet. Københavns Politi kan kontaktes på 114.

Ekstra Bladet har været i kontakt med formanden for fængselsforbundet, Kim Østerbye, der fortæller, at den 43-årige betjent arbejder i Vestre Fængsel blot 400 meter fra gerningsstedet.

Den centrale efterforskningsleder hos Københavns politi oplyser tidligt fredag morgen, at der endnu ikke er foretaget anholdelser i sagen.

Ved du noget om sagen? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.