Fængslet for vold

En 32-årig mand er varetægtsfængslet i fire uger efter grundlovsforhør fredag. Han er sigtet for at have slået en 44-årig mand flere gange

Følg Krimi

En 32-årig mand fra Roskilde blev fredag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for at have overfaldet en 44-årig mand den 20. september.

Den 32-årige slog i følge sigtelsen først den 44-årige en enkelt gang i ansigtet. Herefter gik de to mænd ind i den 44-åriges stuelejlighed, hvor den sigtede 32-årige tildelte den forurettede adskillige slag og spark i hovedet og på overkroppen.

Den sigtede nægter sig skyldig.

Ifølge specialanklager Camilla Meding kom det ikke frem i grundlovsforhøret, hvad der ligger forud for episoden.

- De to mænd færdes i det samme miljø i Roskilde, men de kender ikke hinanden personligt. Hverken sigtede eller forurettede har kunnet forklare, hvad der lå forud, siger hun.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at politiet modtog anmeldelsen 20. september klokken 18.13.

- Siden har vi foretaget forhøringer i miljøet for at finde frem til den 32-årige mand, og det førte til anholdelse af manden fredag morgen, siger Camilla Schouw Broholm fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den sigtede 32-årige er tidligere straffet for lignende tilfælde. Specialanklager Camilla Meding oplyser, at manden efter grundlovsforhøret er blevet varetægtsfængslet i fire uger på baggrund af gentagelses- og påvirkningsrisiko.

Kendelsen blev ikke kæret.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+