Annonce:
Annonce:

Fængslet: Rockere planlagde knivdrab på 54-årig

To Bandidos-rockere er mandag eftermiddag varetægstfængslet for planlagt drab på 54-årig ved Dragør Fort, der mistede livet efter flere knivstik i brystet

Gerningsstedet dagen derpå. En buket røde roser og et lys vidner om overfaldets tragiske udfald. Foto: Tariq Mikkel Khan
Gerningsstedet dagen derpå. En buket røde roser og et lys vidner om overfaldets tragiske udfald. Foto: Tariq Mikkel Khan
Annonce:
Følg Krimi

Opdateret kl. 15.00: Grundlovsforhøret er slut. Begge mænd blev varetægtsfængslet i 24 dage.

KØBENHAVNS BYRET (Ekstra Bladet): To mænd, begge med lysebrunt skæg og iført blåt joggingtøj udleveret af Københavns fænsgler, blev mandag kort kl. 13 ført ind i dommervagten, hvor anklagemyndigheden vil kræve dem fængslet for knivdrabet på den 54-årige mand foran hovedindgangen på Dragør Fort søndag aften.

Begge mændene er ifølge Ekstra Bladets oplysninger Bandidos-rockere, og Ekstra Bladets udsendte kunne identificere flere af de tatoverede mænd bænket på tilhørerrækkerne som 'rockerbrødre'.

Annonce:

Ved grundlovsforhørets start oplyste anklageren, at de to mænd på 28 og 31 år er sigtet for drab og medvirken til drab ved forud for klokken 18.30 og i timerne efter at have planlagt og koordineret drabet ved Dragør Fort med flere andre gerningsmænd.

Herudover er den 28-årige sigtet for sammen med uidentificerede gerningsmænd at have begået selve drabet på det 54-årige offer.

Det fremgik af sigtelsen, at drabsårsagen var flere knivstik i brystet.

Der blev nedlagt navneforbud på både sigtede og offeret, inden dommeren valgte at lukke døren af hensyn til den fortsatte efterforskning.

Det er uvist, hvordan de to mænd forholder sig til sigtelserne.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Ekstra Bladet erfarer, at den ene anholdte er en 28-årig mand, der har status af probationary i Bandidos, hvor han samtidig er 'krigsminister'. Han er i forvejen sigtet i en sag om et drabsforsøg sidste år på Sjælland. Dengang var han en del af gadebanden Brothas.

Den 31-årige anholdte er ifølge Ekstra Bladets oplysninger prøvemedlem.

Politiet har indtil videre været tilbageholdende med at bekræfte Ekstra Bladets oplysninger.

Annonce:

Jønke om kniv-vold: Et brutalt våben

Ingen tilfældighed
Københavns Politi meldte her til formiddag ud, at den nu afdøde mand var stukket flere gange med en kniv, og at en 31-årig mand blev anholdt og sigtet i sagen et par timer efter drabet, mens den 28-årige mand blev anholdt og sigtet i løbet af natten.

Læger forsøgte forgæves at redde den hårdt sårede mands liv.

Københavns Politi meldte kort efter fundet af den nu afdøde mand ud, at intet indikerede, at der var tale om 'et tilfældigt offer'. Drabet udløste en større udrykning til gerningsstedet, hvor specielt en mørk Volvo efterladt med åbne døre påkaldte sig efterforskernes interesse.

Annonce:

- Folk i lokalområdet skal ikke føle sig utrygge. Jeg kan af hensyn til efterforskningen ikke gå dybere ind i sagen. Men vi arbejder på højtryk for at få afklaret, hvad der skete, og hvilket motiv der eventuelt kan ligge bag det her overfald, forklarer Dannie Rise, politiinspektør i Københavns Politi.

Ekstra Bladets mand på stedet var vidne til, at politifolk tog gipsafstøbninger af spor i terrænet, hvor der mandag formiddag var efterladt blomster og tændt levende lys.

Bandidos på fremmarch: De styrer klubben

Det er en lokal mand
Ekstra Bladet erfarer, at den dræbte mand er bosat i lokalområdet og har en lang karriere i restaurationsbranchen bag sig.

Drab, rang og Gucci: Bandidos-vestens hemmeligheder

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: