Færdselsuheld: Vej spærret i begge retninger

Der har været uheld på Køgevej 204 i Tjæreby ved Roskilde. Vejen er spærret

Tre personer er indblandet i en alvorlig ulykke. Foto: Kenneth Meyer
Tre personer er indblandet i en alvorlig ulykke. Foto: Kenneth Meyer

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Der har været et færdselsuheld på Køgevej 204 i Tjæreby ved Roskilde. Vejen er spærret i begge retninger, mens Midt- og Vestjællands Politi opfordrer folk til at søge alternative ruter. Det skriver de på Twitter.

Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet er der tale om en lastbil, som er punkteret og væltet om på siden. Den har angiveligt ramt en personbil og en anden lastbil, som har fået skrammer på fronten.

Hvad der lignede et ægtepar fra den forulykkede personbilen er netop blevet kørt af sted med en ambulance, imens politi og redningsarbejdere fortsætter på stedet.

På Twitter oplyser politiet, at der er tre involveret. To fra personbilen og en fra lastbilen. De har endnu ikke noget om tilstanden.

Ude på Køgevej er Ekstra Bladets mand blevet orienteret om, at lastbilen har påkørt en strømkasse, så lige nu arbejdes der på at finde ud af, om der er strøm i vejen.

Vejen er spærret minimum en time frem, og politiet opfordrer til, at man kører ad Snodelev Bygade, hvis man kommer sydfra og ad Tjærebyvej mod Tune, hvis man kommer fra nord.

Opdateres...