Annonce:
Annonce:

Fætter til forsvundne Emilie: Hun skulle op at synge i kirkekor

Emilie er en god pige, som altid overholder aftaler, fortæller fætter til den forsvundne 17-årige

Seneste opdatering i sagen
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Den 17-årige Emilie, som søndag morgen forsvandt i Korsør, er ikke typen, som bare bliver væk uden at sige noget. Det fortæller Emilies fætter Robin Witzner til Ekstra Bladet.

- Hun er den gode pige i familien. Jeg har to småbrødre, og vi er nok dem, som røg på kontoret i skolen og måske ikke altid var de bedste børn. Men Emilie har altid været en god pige og kom hjem til tiden, siger den 26-årige fætter.

Artiklen fortsætter under billederne

Emilie forsvandt, da hun skulle gå fra Korsør station og hjem efter en bytur i Slagelse. (Foto: Privat, bragt efter aftale med familien)
Emilie forsvandt, da hun skulle gå fra Korsør station og hjem efter en bytur i Slagelse. (Foto: Privat, bragt efter aftale med familien)

Billedet af Emilie er bragt efter aftale med familien. Foto: Privat
Billedet af Emilie er bragt efter aftale med familien. Foto: Privat
 

Chok
Teenagerens forsvinden kommer som et stort chok for familien, som ifølge fætteren er 'meget hårdt ramt'. Og Emilies pligtopfyldende væsen og punktlighed er kun med til at gøre hendes forsvinden mere mystisk.

Annonce:

Robin Witzner fortæller, at Emilie skulle have været mødt tidligt i kirke søndag. Her synger hun i byens kirkekor.

- Hun synger i kirken. Så det er jo en god pige, der arbejder i kirken og synger i kor. Hun møder altid op til tiden og bliver ikke væk fra arbejde, understreger han.

- Plus hendes mor og stedfar skulle have været af sted på ferie, og det ville hun aldrig nogensinde bare været blevet væk fra, siger fætteren, som selv bor i Slagelse.

Politiet måtte give op: Hvor er 17-årige Emilie?

Mange veninder
Emilie er ifølge fætteren en meget ’vellidt’ person, som har mange venner på gymnasiet, hvor hun går til daglig.

- Hun tager i byen indimellem, men hun er ikke en pige, som tager ud og drikker sig vildt fuld og fester og ikke kommer hjem til tiden. Hun havde heller ikke nogen kæreste. Og jeg tror ikke, hun kunne finde på at tage hjem til en eller anden dreng eller noget som helst, siger Robin Witzner, som selv har ledt efter sin kusine.

Annonce:

- Vi har været rundt i fire-fem timer i Slagelse, fordi vi fik nogle henvendelser fra folk, som skulle have set hende der. Vi har fået mange henvendelser, men også henvendelser hvor det egentlig ikke har stemt overens med det tøj, hun har haft på, siger fætteren.

Efter bytur
Emilie sagde farvel til to veninder på Korsør station efter en bytur i Slagelse. Herefter fortsatte hendes veninder sammen i en taxa, og Emilie ville gå hjem til sin bolig i midten af Korsør.

- Det er Korsør. Det er en lille by. Alle kender hinanden. Der plejer aldrig at ske noget. Folk har skrevet, hvorfor hun gik alene hjem, men der sker aldrig noget i Korsør, siger Robin Witzner, som ønsker at sprede budskabet om eftersøgningen.

- Jo flere mennesker, der ved, hun er forsvundet jo bedre. Det kan være, at folk vil tænke på at kigge lidt efter hende.

17-årige Emilie efterlyst: Kom aldrig hjem fra bytur

Måtte give op
Politiet måtte sent søndag opgive eftersøgningen af pigen på grund af vejret.

- Vejret var simpelthen for dårligt, så hun er stadig savnet, fortæller vagtchef hos Sydsjælland og Loland-Falsters Politi.

Annonce:

Politiet sendte sent søndag aften en helikopter i luften og ledte efter teenageren med flere hundepatruljer i et grønt område tæt på stationen.

Emilie er 168 centimeter høj, beskrives som almindelig af bygning med langt brunt hår. Hun var iført en sort langærmet trøje med en sort blondebluse under, blå jeans og blå sko.

Politiet kan kontaktes på 114, hvis man har nogen oplysninger om, hvor pigen befinder sig.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: