Familie fundet døde på ferie-resort: Fortalte først børnene om drømmerejsen i lufthavnen

Familiemedlemmer fortæller, at familien Sharp levede et liv, hvor de altid var på farten

Her ses familien Sharp, som er blevet fundet døde.  (Foto: Privat)
Her ses familien Sharp, som er blevet fundet døde. (Foto: Privat)

Det var typisk for forældrene Amy og Kevin.

De havde sans for eventyr. Og netop et eventyr var, hvad de havde planlagt for børnene Sterling (12) og Adrianna (7), inden de rejste fra lufthavnen tæt på deres hjem i Creston, Iowa, USA, og på drømmerejsen til et ferieresort i Mexico.

Børnene fik først besked om, at de skulle af sted, da de stod i lufthavnen.

Det fortæller Amy Sharps mor, Beth Fry, til USA Today.

- Det var typisk for dem. De havde sans for at skabe eventyr, siger hun til USA Today.

Ingen tegn på vold eller afværgelse
Fredag blev begge forældre og de to børn fundet døde i den feriehytte, de boede i ud til den Mexicanske Golf. Politiet i Mexico fortæller, at der hverken var tegn på vold eller afværgelse. Alt tyder på, at der ikke er sket nogen forbrydelse.

- Livet bliver ikke det samme uden dem. Jeg har mistet halvdelen af min familie, siger Beth Fry videre.

Faderen, Kevin Sharp, var beskæftiget som sælger hos øl-distributøren Southwest Distributing Co. Amy Sharp arbejdede hjemmefra som tandskade-specialist for forsikringsselskabet Principal Financial.

Den syv-årige datter Adrianna 'var familiens mode-stylist'.

- Hun var vores diva-pige. Hun styrede familien, siger Beth Fry videre.

Kevin og Amy Sharp nåede at være gift i 16 år og fik to børn, inden de alle blev fundet døde på et ferieresort i Mexico fredag. Privatfoto
Kevin og Amy Sharp nåede at være gift i 16 år og fik to børn, inden de alle blev fundet døde på et ferieresort i Mexico fredag. Privatfoto

Sønnen Sterling var i modsætning til sin lillesøster stille. Men han var en energisk atlet og sportsmand, som både dyrkede baseball, svømning, lystfiskeri og jagt.

- Han far og han udgør et team, siger Beth Fry og slår over i nutid.

Gik højt op i sport
Familien Sharps var nogle af de største supoortere af byens basketball-klub Spartans. Og de var kendt for at invitere spillere på middag i hjemmet ved både juletid og ved andre højtider.

Også klubbens træner, Todd Lorensen, begræder tabet af familien.

- Jeg betragter dem som venner. Det var meningen, at de skulle have været og se os spille. Denne familie er en del af klubbens dna, og vi er alle kede af at have mistet dem, siger Todd Lorensen.

Altid på farten
I det hele taget gjorde familien meget ud af sport og var af sted seks dage om ugen. Når det ikke var børnenes idræt, de fulgte, så de baseball, og Kevin Sharp var også en del af et lokalt stockcar-team.

Hele familien forsvandt: Nu er de fundet døde på ferie-resort

- De var altid på farten, siger Beth Fry.

Det var netop familiens fravær op til kampen i weekenden, som gjorde, at bekymringen for famiilien i hjembyen Creston blev forvandlet til egentlig panik. Og som fik det amerikanske udenrigsministerium til at bede de mexicanske myndigheder om at indlede en eftersøgning af familien.

Amy og Kevin Sharp havde været gift i 16 år. De blev gift i Las Vegas. Også da de mødtes, var det sport, som førte parret sammen. Siden har de rejst flere gange om året. Og sådan levede de. Altid på farten.

Mulig gas- eller kulilteforgiftning
Nu bliver det imidlertid en anden form for hjemkomst, end de havde regnet med. Det forventes, at familien skal begraves sidst i næste uge i deres hjemby.

Det er ikke meget, som de mexicanske myndigheder endnu har meldt ud om omstændighederne omkring fundet af de døde familiemedlemmer. Det er planen, at der skal ske en obduktion i Mexico, som forhåbentlig kan være med til at klarlægge omstændighederne.

Lokale medier spekulerer i, at det muligvis er gas eller kulilte, der kan være årsag til, at alle er døde uden andre tegn. Spekulationerne får blandt andet næring af politiet i Iowa, som giver udtryk for at vide, hvad de mexicanske myndigheder selv har af arbejdsteorier.