Familie muligvis myrdet i svensk villa

To børn og to voksne er muligvis blevet myrdet i deres hjem i Sverige.

Den omkomne familie fra Bjärred i Sverige kan muligvis være blevet myrdet.

Men ifølge politiet, skulle det ikke være en udefrastående gerningsmand. Det oplyser Sydsveriges politi ifølge Aftonbladet.

Politiet fik anmeldelsen tirsdag aften, da et af familiemedlemmerne ikke var mødt ind på arbejde, og da de tjekkede op på sagen, opdagede de, at hele familien lå død i deres villa. To voksne og to børn.

I første omgang undersøgte politiet sagen som en familietragedie, hvor de første meldinger lød på voldelig kriminalitet med personskade til følge.

Men nu efterforsker de sagen som et muligt mord.

- Vi har vores mistanker om, hvad der er sket, men vi mangler stadig nogle svar, før vi kan konkludere noget, siger politiets presseansvarlig Calle Persson til Aftonbladet.

På et pressemøde oplyser kommunen, at der er tale om en familie bestående af to voksne og to børn. De to piger, der er fundet døde, gik i 5. klasse og 8. klasse.

- Vi leder ikke efter en gerningsmand uden for denne kreds, lyder det fra politiets talsmand Ewa-Gun Westford.

På pressemødet fortæller talspersoner fra kommunen, at byen er i chok over dødsfaldene.

- Det er en frygtelig trist og tragisk begivenhed. De to piger gik på vores skoler, siger Martin Persson, uddannelsesleder, kost, kultur og fritid ved Lomma kommune.

Kom ikke på arbejde
Politiet blev kaldt ud til adressen omkring klokken 17 tirsdag aften, efter en kollega havde alarmeret en bekymring om det ene familiemedlem, som ikke var mødt ind på arbejdet.

Ifølge politiet var der i første omgang intet trusselbillede ved familien, men da familiemedlemmet skulle have været på arbejdet på et specifikt tidspunkt, og ikke mødte op, undersøgte de sagen.

Politiet var længe til stede omkring villaen, der ligger udenfor Lund i Sydsverige, før de meldte noget ud.

Først efter klokken 22 tirsdag aften blev det klart, at hele familien var død.

Hvad der præcis er sket er stadig uklart, men ifølge Stephan Söderholm, fra det regionale politi, skulle forbrydelsen være sket i hjemmet.