Familie på cykeltur ramt af bilist: Far dræbt på stedet

En familie fra Skive stod fredag aften i vejsiden med deres cykler, da en bilist kørte direkte ind i dem

Ved du noget? Kontakt 1224@eb.dk eller sms på 1224 (alm. takst)

En cykeltur fik fredag aften en tragisk afslutning for en familie bestående af tre personer.

På en lille landevej nær Stoholm ved Skive kørte familien i vejkanten, men pludselig tog den hyggelige start på weekenden en forfærdelig drejning.

En 78-årig billist blev angiveligt blændet af solen og så overhovedet ikke familien, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til Ekstra Bladet.

- Familien står i højre side af vejen, da der kommer en bil og påkører dem alle tre. Faren dør på stedet, mens de to andre bliver bragt til sygehuset, siger vagtchef Henrik Nielsen til Ekstra Bladet.

Den 17-årige datter er indlagt med et åbent benbrud, mens moren også er indlagt. Begge er dog uden for livsfare, men det har ikke været muligt at afhøre dem.

- Vi har ikke haft mulighed for at tale med moren og datteren, så vi ved ikke, hvorfor de var stoppet i vejkanten, siger Henrik Nielsen til Ekstra Bladet.

Ulykken skete, da familien klokken 19.10 stod i vejsiden på Stoholmvej

Politiet er i øjeblikket i gang med at undersøger den tragiske ulykke, men den 78-årige mand kan sandsyndligvis se frem til en sigtelse, oplyser vagtchefen til Ekstra Bladet.

Der var ingen vidner til ulykken, men politiet regner med, at datteren og moren mandag vil være klar til at fortælle, hvordan de oplevede episoden.