Familiefar tæsket af betjent: Nu byder politiet på kaffe

En politibetjent tog søndag aften fejl af adressen og overfaldt en familiefar i hans eget hjem, så han flækkede overlæben og fik forskubbet to tænder. Betjenten lyttede ikke til familiefarens forklaring om, at han boede i huset

Hør om Tonni Stages usædvanlige oplevelse (citatvideo: TV2 Fyn)

Den 41-årige Tonni Stage fra den fynske by Årslev havde nok aldrig regnet med at få tæsk af ordensmagten.

Politiets hårdhændede behandling af en uskyldig husejer under en tyvejagt undersøges nu af Den Uafhængige Politiklagemyndighed. (Arkivfoto) Krimi Politi forvekslede husejer med tyv

Søndag aften blev han nemlig overfaldet i sit eget hjem af en politibetjent, der var på jagt efter en indbrudstyv.

Politiet var blevet kaldt ud til et indbrud, men en politibetjent tog ud til den forkerte adresse. Betjenten angreb husets familiefar, som stod i sit bryggers. Det resulterede blandt andet i en flækket læbe.

Nu byder Fyns Politi Tonni Stage på kaffe for at undskylde overfaldet.

Tonni Stage fra Årslev er dog stadig rystet efter den ubehagelige oplevelse søndag aften.

- Vi er stadig mærket af oplevelsen, og vi står tilbage med en følelse af afmagt. Min retfærdighedssans er krænket på det kraftigste, siger Tonni Stage fra Årslev til TV2 Fyn.

- Fysisk har jeg det fint, men hvordan rødderne har det på mine tænder, det ved jeg ikke noget om - det må tiden jo vise, tilføjer Tonni Stage.

Den 41-årige familiefar har indgivet en klage til Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) og som følge af klagen til DUP, ønsker politiet ikke at kommentere sagen.

At Fyns Politi har valgt at invitere på kaffe, giver Tonni Stage dog ikke meget for.

- Umiddelbart kan jeg ikke bruge politiets undskyldning til noget. Men hvis det er undskyldning, der kan garantere, at betjenten får en advarsel, så er det okay. Men det ved jeg ikke, før jeg har haft et møde med dem, siger Tonni Stage.

Se interview med Tonni Stage øverst (video: TV2 Fyn)