Familiefar taler ud efter tysk betonklods-angreb: Helt ufatteligt!

Endnu en familie er blevet ramt af en betonklods kastet fra en motorvejsbro. Denne gang i Tyskland, og nu står familiefaren frem

Sådan så bilen ud efter den alvorlige ulykke. Foto: Feuer Heidenheim
Sådan så bilen ud efter den alvorlige ulykke. Foto: Feuer Heidenheim

Nu er den gal igen. Denne gang syd for grænsen.

Natten til søndag blev et ægtepar med to børn på henholdsvis fire og seks år ramt af en betonklods, da de kørte på motorvejen i den sydlige del af Tyskland.

Ulykken skete, da den 33-årige Serdal Ö. kørte sin Citroen langs A7-motorvejen nær Giengen an der Brenz, men pludselig dumpede en 12 kilo tung betonklods ned fra en bro. Han forsøgte at undvige, men uden held og bilen endte med at rulle rundt flere gange på vejen.

Heldigvis slap Serdal og de to børn uden alvorlige skader, og han har nu valgt at stille op i et interview med den tyske avis Bild.

Familie ramt af betonklods kastet fra motorvejsbro i Tyskland

'Mit livs mareridt'
Her fortæller han, hvordan han oplevede den vanvittige episode.

- Vi var heldige, at der kørte en bus lige bag os. Efter ulykken stoppede chaufføren, og folk i bussen fik os ud af den ødelagte bil. Men min kone var fanget derinde, og jeg var bange for, at der ville gå ild i bilen, og vi ikke kunne få hende ud. Det er det værste øjeblik i mit liv, siger han til den tyske avis.

Hans 25-årige kone kæmper i øjeblikket for siv liv på et hospital i byen Heidenheim, og ifølge Serdal har hun fået alvorlige skader på hovedet, ligesom der er alvorlig risiko for, at hun skal have amputeret benet.

Tyskerens fireårige datter og seksårige søn lå begge og sov på bagsædet, da de blev begge slynget ud af bilen. På mirakuløs vis slap de uden skader.

- Det er utroligt, hvad mennesker kan finde på. Jeg håber, at de finder gerningsmanden hurtigst muligt. Ellers gør han det måske igen, siger Serdal Ö til Bild.

Ikke tilfældigt!
Ifølge politiets talsmand efterforsker de fortsat sagen som en forbrydelse.

- Der er ikke tale om en tilfældig ulykke, siger Uwe Krause til den tyske avis Heidenheimer Zeitung.

Derfor arbejder politiet lige nu på at sikre sig spor og høre gerne fra borgere, der har set noget mistænkeligt i området, oplyser talsmanden.

Men indtil videre har de stadig ikke fået nogen afgørende henvendelser fra borgere, oplyser Uwe Krause.

Betonblok på motorvej: Tysk familiefar ude af koma

Artiklen fortsætter under billedet

 

I forbindelse med ulykken valgte politiet også at lukke motorvejen i begge retninger, ligesom anklagerne arbejder på om sagen skal efterforskes som et drabsforsøg. 

Ulykken skete kort klokken 02.00 natten til søndag.

Kvinde dræbt i Danmark
For lidt over en måned siden skete en lignende ulykke i Danmark.

Ved en motorvejsbro på Fyn blev en tysk familie ramt af en betonklods kastet fra en bro.

En 33-årig kvinde blev dræbt, hendes 36-årige mand blev alvorligt kvæstet, mens parrets 5-årige søn slap med småskrammer.

Drabet fandt sted om omkring klokken 04.00 den 21. august, da en ukendt gerningsmand eller ukendte gerningsmænd efter sigende kastede midt en større betonklods ud fra broen, Langesøvej, der krydser motorvejen mellem afkørsel Blommenslyst og afkørsel Vissenbjerg.

Den 36-årige tysker blev efterfølgende blevet opereret, og han er nu umiddelbart uden for livsfare og i stabil tilstand. D. 20 september kunne politiet således oplyse, at manden nu er blevet flyttet til et tysk hospital, men han har fået alvorlige skader i hovedet.

Derfor er det uvist, om politiet nogensinde vil kunne afhøre ham.

- Det er først og fremmest rigtig trist, at mandens tilstand er så dårlig, men vi er selvfølgelig også kede af, at det næppe bliver muligt at få hjælp til sagens opklaring fra ham, har politikommissær Michael Lichtenstein fra Fyns Politi tidligere oplyst i en pressemeddelse.

Fyns Politi arbejder stadig på at få opklaret sagen.

Stenkastere smadrede forrude: Så gik bilisten amok

Mor dræbt af betonflise og far i koma: Nu får 5-årig søn uventet hjælp