Familiefar tiltalt: Her gemte han 41,4 kilo amfetamin

Tidligere sportsleder blev anholdt i idrætsforening

Anklagemyndigheden har nu rejst tiltalte mod en 44-årig familiefar for besiddelse af 41,4 kilo amfetamin med henblik på videreoverdragelse eller under andre særligt skærpende omstændigheder.

Det fremgår af anklageskriftet, som Ekstra Bladet har fået indsigt i. Han nægter sig skyldig.

Manden, som er tidligere sportsleder, blev anholdt en sen fredag aften, 25. maj i en af Næstveds Idrætsforeninger. Her var han, ifølge tiltalen, i besiddelse af de mange kilo stoffer, som dels lå gemt i et skur ved idrætsforeningen, dels i en bil parkeret umiddelbart foran skuret.

I anklageskriftet fremgår det også, at politiet har en teori om, at amfetaminen skulle videresælges til et større antal personer mod et 'betydeligt vederlag', men tiltalen er formuleret på en måde, så muligheden for, at stofferne havde et andet formål, holdes åbne.

Familiefar anholdt med 41 kilo amfetamin i idrætsforening

En anden person er ligeledes tiltalt, men de to retssager køres adskilt. Derudover mener politiet, at der har været et antal 'p.t. ukendte gerningsmænd' med.

Risikerer 16 års fængsel
Den 44-årige, som er beskyttet af navneforbud, har siddet varetægtsfængslet siden anholdelsen. Ved grundlovsforhøret dengang lagde retten vægt på politiets observationer og de omstændigheder, som de store mængder amfetamin blev fundet på.

Den 44-årige kom også med spontane udtalelser til politiet, som ifølge retten begrunder mistanken om, at han har handlet med store mængder narko.

Bliver han kendt skyldig, risikerer han op til 16 års fængsel.