Familien kæmper for dræbte Peters værksted

Familie og ansatte arbejder på at føre Dækcentralen i Slangerup videre i Peter Schytt Hollesens ånd

(TV: Mille Schneekloth Christiansen)

- Dækcentralen holder midlertidigt lukket på grund af en tragisk hændelse.

Sådan lyder den seneste opdatering på Dækcentralen i Slangerups Facebook-side ovenpå søndagens drab på værkstedsejer Peter Schytt Hollesen.

Men værkstedet forbliver ikke lukket. I hvert fald hvis det står til Kenneth Fjordbak, der er en af de to tilbageværende i virksomheden.

Krimi Værkstedsejer dræbt: Her er politiets teori

- Jeg har talt med Peters mor og søster, og vi er enige om at gøre alt, hvad vi kan, for at åbne dørene igen, siger han til Ekstra Bladet.

Parterne har endnu ikke fundet frem til, hvem der skal stå som ejer af værkstedet efter den 46-åriges død.

- Men vi har alle intentionen om, at forretningen skal køre videre i Peters ånd. Det vil vi gerne gøre for ham, siger Kenneth Fjordbak.

Kenneth Fjordbak er en af de få tilbageværende på Dækcentralen i Slangerup. (Foto: Kenneth Meyer)
Kenneth Fjordbak er en af de få tilbageværende på Dækcentralen i Slangerup. (Foto: Kenneth Meyer)
 

Peter Schytt Hollesen blev stukket ihjel søndag morgen - ifølge politiet af en 33-årig ansat, som op til drabet var psykisk uligevægtig. Den 46-årige værkstedsejer tog søndag morgen ud for at se til den ansatte, som boede i en lejlighed oven på værkstedet - angiveligt fordi han var bekymret.

Hvad der derefter skete, som førte til, at den 33-årige stak sin chef og derefter begik selvmord, er uklart.

Krimi Nabo til dræbt værkstedsejer: Hele lokalsamfundet er i chok

Men Peter Schytt Hollesen nåede at gå knap 400 meter til et boligkvarter på Håndværkervangen, hvor han ledte beboere på sporet af gerningsmanden ved at nævne adressen for værkstedet, inden han faldt sammen i en indkørsel.

Hans liv stod ikke til at redde.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

1 af 2 Peter Schytt Hollesen nåede at slæbe sig knap 400 meter - stærkt blødende fra hovedet og lysken - inden han faldt om i en indkørsel. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Drabet på Peter Schytt Hollesen har ikke kun efterladt familie og venner i sorg. Også kunder hos Dækcentralen har mandag været forbi for at sige farvel til en yderst afholdt mand. (Privatfoto/Screendump)