Familien sørger over død dreng: Et uendeligt meningsløst tomrum

Lille N, der blev fundet død i sin fars rækkehus, bliver obduceret mandag

På Fredens Ark, Christiania, bliver den lille dreng N mindet. Foto: Ekstra Bladet
På Fredens Ark, Christiania, bliver den lille dreng N mindet. Foto: Ekstra Bladet

Medfølende ord og kondolencer strømmer ind til familien til den halvandet år gamle dreng, der fredag blev fundet død i sin fars rækkehus i Albertslund - mindre end en time efter at faderen, den 31-årige CNL, havde kastet sig ud foran et tog.

I Fredens Ark på Christiania har familien i opgangen arrangeret et fint, lille mindealter med et billede af N omgivet af fyrfadslys, beskeder, blomster og lidt legetøj. Folk inviteres til at komme forbi og lægge en blomst eller en hilsen til drengens mor.

Artiklen fortsætter under billedet

Politiets tekniker fører liget bort fra Galgebakken. Foto: Kenneth Meyer
Politiets tekniker fører liget bort fra Galgebakken. Foto: Kenneth Meyer

Meningsløst tomrum
Også på Facebook har venner og familie weekenden igennem givet udtryk for deres medfølelse.

En veninde skriver: 'Kære lille N (navn udeladt, red.). Håber at du er et trygt sted med masser af kærlighed. Du blev taget fra os for tidligt, mit hjerte bløder for dig og din familie. S (moderens navn udeladt, red.) du er i mine tanker.'

En anden skriver: 'Hvor gør det ubeskriveligt ondt at høre!!! Er helt tom for ord! Jeg sender varmeste tanker til dig, og masser af kærlighed. Sov sødt lille N (navn udeladt, red.), du bliver en smuk engel.

I samme tråd takker et familiemedlem for alle tanker, beskeder, blomster, kort og kærlighed: 'Jeg håber, I bliver ved, også i morgen og videre. Det hjælper i dette uendelige meningsløse tomrum, og S (moderens navn udeladt, red.) skal se og opleve, at hun ikke er alene.'

Den lille dreng N bliver kørt væk fra rækkehuset, hvor hans mor fandt ham død. Foto: Kenneth Meyer Krimi Dreng fik rørende hilsen på Facebook - to dage senere var han død

Obduktion mandag
Hvordan N døde, er endnu ikke afklaret, men mandag bliver den lille dreng obduceret, og så bliver der sandsynligvis kastet lys over, hvad der skete fredag aften.

– Det er for tidligt at sige, om der er sket en forbrydelse, eller om der er tale om et ulykkestilfælde. Vi skal have obduceret den lille fyr, og så får vi de svar. Dybest set kunne der være tale om et ulykkestilfælde, hvor han for eksempel har spist noget, han ikke kunne tåle. Og så har faderen begået selvmord, sagde vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi, Lars Jørgensen, i går til Ekstra Bladet. Politiet har søndag ingen kommentarer til sagen.

En far kastede sig fredag ud foran et tog ved Danshøj Station. (Foto: Mathias Øgendal) Krimi Familietragediens skjulte offer: Lokofører får krisehjælp

Fandt sin søn livløs
Det var moderen selv, der fredag aften slog alarm til politiet.

Hun ringede første gang, da hun fik en melding om en personpåkørsel ved Danshøj Station. Umiddelbart forinden havde hun haft en samtale med sin ekskæreste, der, ifølge Ekstra Bladets oplysninger, truede med at kaste sig ud foran et tog.

Da Københavns Politi ikke kunne sige noget om, hvad der var sket, hastede moderen til ekskærestens hjem.

– Jeg bor lige ved siden af, og jeg var hjemme med mine børn, da jeg hørte en kvinde skrige en enkelt gang, fortalte Kristina Holm, da Ekstra Bladet besøgte området dagen efter tragedien.

Kristina Holm vidste ikke, om hun skulle reagere eller ej, men kort efter kom adskillige udrykningskøretøjer, og hun fik besked på at blive indendørs, mens rækkehuset blev indtaget af politi og teknikere, der også finkæmmede området udenfor med hunde.

Artiklen fortsætter under billedet

Flaget vejede på halv i Galgebakken, Albertslund lørdag. Naboerne kendte ikke CNL og hans bror rigtig godt, men alle var forfærdede over det, der er sket. Foto: Tariq Mikkel Khan
Flaget vejede på halv i Galgebakken, Albertslund lørdag. Naboerne kendte ikke CNL og hans bror rigtig godt, men alle var forfærdede over det, der er sket. Foto: Tariq Mikkel Khan

Anmeldelsen løb ind til Københavns Vestegns Politi klokken 21:06: Moderen fortalte, at hun havde fundet sit barn livløs.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger boede CNL sammen med sin bror i rækkehuset i Albertslund. De holdt sig for sig selv, og ifølge naboer var CNL ikke ret meget i huset.

Ekstra Bladets har søndag været i kontakt med CNL's familie. De ønsker ikke at udtale sig om sagen. Også moderens familie beder om ro, indtil politiet har afsluttet efterforskningen.