Familierådgiver sendte sexbeskeder til teenager: - Fortæl når den er våd

En socialrådgiver fra Randers Kommune anker dom på 14 dages fængsel for seksuelle beskeder til teenagepige i den familie, han var tilknyttet til

- Hvornår fik du din første orgasme?, spurgte den 61-årige teenageren. (Arkivfoto: Niels Hougaard)
- Hvornår fik du din første orgasme?, spurgte den 61-årige teenageren. (Arkivfoto: Niels Hougaard)

- Leg med din og fortæl når den er våd. Forstået?

Sådan skrev en 61-årig socialrådgiver fra Randers Kommunes familieafdeling til en bare 17-årig pige. Han har erkendt sig skyldig, men anker nu den dom han har fået ved Retten i Randers.

Her blev han idømt 14 dages fængsel og fik frakendt retten til i to år både erhvervsmæssigt og i fritiden at beskæftige sig med børn under 18 år.

Det skriver Randers Amtsavis.

- Jeg mener, at dommen er for hård, og derfor går vi efter en formildelse. Mere vil jeg ikke sige på nuværende tidspunkt, siger forsvarer Mogens Freinsilber.

SMS'erne
Der er mange eksempler på, hvad den ældre mand har sendt til den 17-årige pige. De handler både om, at hun skal domineres og om hendes seksuelle erfaring. Han spørger blandt andet til hendes første orgasme.

- Hvornår fik du din første orgasme?

- Går ud fra du gav dig den selv?

- Men du er smuk og giver udtryk for at du er lydig. Det tænder mig. Er du lydig?

Dominans
Den ældre mand har også spurgt teenagedatteren i familien, om hun har prøvet at blive domineret før og spørger flere gange, om hun har 'forstået', hvad han mener.

- Har du prøvet dominans før?

- Dominans er at jeg bestemmer over dig, og at du gør, hvad du får besked på. Uden indvendinger af nogen art. Forstået?

Beskederne er sendt til pigens telefon den 16. oktober 2015, mens socialrådgiveren var tilnknyttet som familiens socialrådgiver. De mange beskeder fik pigen til at melde manden, som nu har sagt sit job op, til politiet.

Sagen kommer nu for Vestre Landsret den 16. juni.