Fanger gemte sig i skraldespande: Se den spektakulære flugt

Med hjælp fra tre medindsatte lykkedes det to fanger at flygte fra et fængsel i Kentucky ved at gemme sig i skraldespande. Se deres vilde flugt i videoen nedenfor

Se den geniale plan udfolde sig (Video: Kameraone)

To kreative fanger havde lørdag succes med et ganske usædvanligt og formentlig også ildelugtende flugtforsøg, da de stak af fra et fængsel i Louisville, Kentucky.

Ved at gemme sig i to skraldespande lykkedes det nemlig for 38-årige Jeremy Hunt og 27-årige Justin Stumler med hjælp fra tre medfanger at komme ud i friheden igen.

Det skriver USA Today.

I en pressemeddelelse fra fængslet lyder det, at de to fanger arbejdede i fængslets køkken og flygtede ved at gemme sig i køkkenskraldespandene, der blev sat uden for fængslet, så de kunne blive tømt.

På overvågningsvideo kan man se, hvordan skraldespandene står i noget, der ligner en gård, da to af lågene går op og de to fanger vælter ud, skiller sig af med de orange fangedragter og stikker halen mellem benene.

Fanget efter biljagt
Friheden varede dog ikke længe for Hunt og Stumler, der begge er tilbage i politiets varetægt, efter de blev fanget mandag.

Politiet kom på sporet af Justin Stumler, da han planlagde at mødes med et familiemedlem på en McDonald's, mens Jeremy Hunt blev fanget efter en længere biljagt, der sluttede i et uheld. 

Jeremy Hunt sad varetægtsfængslet og sigtet for flere tilfælde af røveri, mens Justin Stumler var fængslet for at have stjålet en bil, samt besiddelse af våben og narko.

Se de to bøller flygte og blive fanget igen i videoen øverst i artiklen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Du kan se flere fangeflugter herunder - både af den spektakulære og ufrivilligt komiske slags:

I et usædvanligt adstadigt tempo flygtede tyve med en gravemaskine ved højlys dag i England i weekenden. Se hele den bizarre scene udspille sig her (Video: Caters)

Tre friske fanger filmede deres egen flugt fra et fængsel i Californien (Video: AP)

 

Det var med livet som indsats, at en nordkoreansk soldat tog flugten til Sydkorea. FN offentliggjorde efterfølgende video af afhopningen (Video: AP/FN)

Her flygter den berygtede mexicanske narkobaron Joaquin 'El Chapo' Guzman fra sin fængselscelle. Flugten var nøje planlagt, da medsammensvorne havde gravet en tunnel, der forbandt cellen med friheden. Guzman er dog sidenhen blevet fanget igen og udleveret til USA. Video: AP

Her flygter mordmistænkte Alonso Perez fra forhørslokalet ved at bryde ud af sine håndjern og stikke af gennem loftet. Video: North Las Vegas Police

Fængselsvagterne i det canadiske Saint-Jerome-fængsel nær Montreal har formentlig fået sig et billigt grin over denne kiksede fangeflugt med helikopter, der kun varede i få timer.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.