Fanget af kvinder: Lurede med spejle på kvinde-toilet

Kvinderne spærrede manden inde til politiet kom

Det var på Brørup Marked, der ligger på Markedsvej, at hændelsen fandt sted (Foto: Google)
Det var på Brørup Marked, der ligger på Markedsvej, at hændelsen fandt sted (Foto: Google)

Kender du noget til sagen - eller var du kvinden på toilettet? Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms 1224 (alm. takst)

En 69-årig mand fra Esbjerg skal om kort tid i retten, fordi han efter politiets opfattelse lurede på kvinder på toilettet på Brørup Marked.

Manden havde sågar medbragt nogle stumper af spejle, som han havde lagt på gulvet, så han kunne lure ind i nabo-kabinen, skriver JydskeVestkysten.

Manden nægter sig skyldig i sigtelsen.

Snuppet med bukserne nede
Den 69-årige mand blev i bogstaveligste forstand snuppet med bukserne nede under sit forehavende. For en yngre kvinde kunne ikke forstå, hvorfor der lå glas på gulvet.

Da hun bukkede sig ned og studerede fænomenet nærmere, fik hun til sin store overraskelse øjenkontakt med manden inde på nabo-toiletet.

Herefter tog begivenheder for alvor fart.

Ifølge JydskeVestkysten styrtede kvinden ud af toilettet, fik fat på en veninde og sammen blokerede de to kvinder for, at manden kunne slippe ud af kvinde-toiletterne.

Ville ikke komme ud
Politiet blev tilkaldt. Men den 69-årige mand var ikke sådan at lokke ud. Først efter en længere diskussion overgav manden sig til sherifferne.

Episoden fandt sted sidste år i november.

Manden siger, at han forvildede sig inde på kvinde-toiletterne ved en fejl. Da han så glasstumper ligge på gulvet, ville han blot samle dem op.

Sagen kommer for retten om et par uger.