Fanget efter menneskejagt: Mand forsøgte at sælge baby hos bookmaker

Politiet i den engelske by Manchester har anholdt en mand for mistanke om omsorgssvigt, da han forsøgte at sælge en baby foran en bookmaker i et storcenter

Foto: Greater Manchester Police.
Foto: Greater Manchester Police.

Kort efter klokken 15.30 søndag eftermiddag blev en civil person tilbudt en noget speciel vare af en mand i Barton Arcade i Manchester, England. Det var hverken kopivarer, stoffer eller billige cigaretter.

Nej, ifølge politiets oplysninger forsøgte manden nemlig at sælge en levende baby. En tre måneder gammel pige. Efter flere timers eftersøgning er manden nu blevet anholdt for mistanke om omsorgssvigt.

I første omgang vidste politiet dog intet som helst om babyen. Man havde ikke fået nogle efterlysninger, og man kunne ikke finde manden. Greater Manchester Police tog sagen meget alvorligt og satte den store eftersøgning i værk.

- Dette er en ekstrem usædvanlig situation, og vi forsøger at få overblik over det hele. Det vigtigste er babyens helbred, skriver David Henshall fra Greater Manchester Police i en pressemeddelelse, hvorefter han understreger, at man skal kontakte politiet, hvis man ser manden eller babyen.

Politiet frigav et billede af manden og babyen foran en bookmaker. Billedet kan du se i toppen af denne artikel.

Et ubekræftet rygte, som Manchester Evening News har modtaget, lyder på, at manden har bedt om 1000 pund eller lidt over 10.000 danske kroner for babyen.