Fanget i kosteskab: Tvunget til at spise afføring fra toiletpapir

En 59-årig mand blev i weekenden udsat for alverdens uhyrligheder i over et døgn

Politiet ønsker endnu ikke at oplyse, hvordan den 59-årige kunne slippe fri fra sine plageånder. (Foto: Colourbox)
Politiet ønsker endnu ikke at oplyse, hvordan den 59-årige kunne slippe fri fra sine plageånder. (Foto: Colourbox)

Ved du noget? Mail 1224@eb.dk eller sms/mms 1224 til alm. takst

To mænd udmygede weekenden over en mand, som blev holdt indespærret i Houlkærområdet i Viborg. Det fortæller specialanklager ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ulrik Panduro, til TV Midtvest.

- To mænd har blandt andet holdt ham indespærret i et kosteskab i over et døgn. De slog ham på kroppen og i hovedet med en svensknøgle, en tang og et kosteskaft, fortæller specialanklageren til TV Midtvest.

Derudover truede de to med at slå den 59-årige ihjel, hvorefter han blev tvunget til at tage tøjet af og blev tisset på. Han blev ligeledes tvunget til at spise toiletpapir med afføring på.

Løsesum
De to gerningsmænd krævede 20.000 kroner i løsesum for at sætte manden, som de kendte i forvejen, fri. Pengene blev aldrig betalt, men det lykkedes den 59-årige at slippe fri. Politiet ønsker af hensyn til den videre efterforskning ikke at fortælle, hvordan det kunne lade sig gøre.

Søndag eftermiddag blev de to gerningsmænd fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre, hvor de blev varetægtsfængslet i fire uger.