Fanget mellem to bomme - og toget er på vej

En kvindelig bilist gik i stå på en jernbaneoverskæring i London. Se klippet her

Se episoden her. (Video: Caters)

Se den dramatiske episode i klippet herover artiklen

En dramatisk video filmet i London tidligere på måneden viser de dramatiske sekunder, hvor en bil er gået i stå i en jernbaneoverskæring.

Den kvindelige bilist ses følge efter et andet køretøj, men da hun holder midt i jernbaneoverskæringen, går bommene ned, og kvinden er fanget.

Episoden fandt 15. marts sted i London, og den blev filmet af et kamera i Ross Malickis' bil, der holdt i kø ved bommene.

En kvinde var på vej over en jernbaneoverskæring, da hendes bil satte sig fast og gik i stå. (Foto: TV Syd) Krimi Bil gik i stå på jernbane - og så kom toget

- Det er ikke unormalt, at bilerne holder i kø på jernbanesporet, hvilket er meget farligt, har Ross Malickis efterfølgende udtalt ifølge Caters News Agency.

Heldigvis går bommene op, før toget kommer, og kvinden kan undslippe den potentielt livsfarlige situation.

Ross Malickis var var tæt på at tilkalde politiet, fordi han frygtede, at kvinden ville blive ramt af toget, som kom buldrende mod stedet.

Krimi Mor nåede ikke over skinnerne: Tog smadrede ind i bil

- Jeg ved ikke, om der er en form for sensor, der kunne se, at der var en bil mellem bommene, forklarer Ross Malickis, der er taknemmelig for, at situationen ikke udviklede sig.

- Hun var tydeligvis meget bange. Du skulle have set hendes ansigtsudtryk. Hun prøvede at undslippe situationen, og hun begyndte at vende bilen, Jeg ved ikke, hvad hun havde tænkt sig, for hun var blokeret i alle retninger, siger Ross Malickis ifølge Caters News Agency.

I slutningen af klippet ses toget komme kørende i høj fart over jernbaneoverskæringen.

Se den dramatiske episode i klippet herover artiklen

I denne video fra sidste år ses en mand blive hevet ud af en bil, før toget rammer