Annonce:
Annonce:

Fanget på video: 18-årig sigtet for forsætlig påkørsel

En ung mand er mandag blevet varetægtsfængslet og sigtet for vold af særlig farlig karakter

Annonce:
Følg Krimi

En 18-årig mand er mandag blevet sigtet for vold af særlig farlig karakter ved forsætligt at have påkørt en person. Manden er blevet varetægtsfængslet til d. 11. januar 2016.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelse.

Senioranklager Henning Christiansen oplyser til Ekstra Bladet, at man er i besiddelse af et videoklip, som viser, hvad der foregik i forbindelse med påkørslen.

Bilist død efter sammenstød med gummiged

Videoen viser, at der været noget håndgemæng på en parkeingsplads. Det foregik mellem dem to grupper mennesker, som opholdt sig i to forskellige biler.

Person ryger op på køleren
- På videoen ser man den sigtede gå ind for at sætte sig bag rattet, og at han bakker et bar bil-længder og drejer forhjulet over mod to personer, som kom fra den anden bil. Den ene skynder sig væk, mens den anden åbenbart ikke opfatter risikoen på det tidspunkt, for han bliver stående, siger senioranklager Henning Christiansen og fortsætter:

- Sigtede kører frem i den retning, hvor personen står. Personen begynder at løbe væk, men bliver hurtigt indhentet af bilen og bliver kastet op på køleren.

Tiltale: Bandebrødre ville dræbe fem med skud i København

De to grupper af mennesker kendte ikke hinanden i forvejen, men var ifølge senioranklageren kommet op af skændes om noget 'banalt'. Han kommer dog ikke nærmere ind på, hvad det drejer sig om. 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: