Far advarer: Mænd i gul bil prøvede at lokke min 8-årige datter med slik og penge

Indenfor de sidste par uger er unge piger blevet stoppet af en lignende bil

Politiet patruljerer nu området (Foto: Rigspolitiet)
Politiet patruljerer nu området (Foto: Rigspolitiet)

Ved du noget om sagen? Så tip os! Skriv til 1224@eb.dk eller SMS/MMS til 1224 (koster almindelig SMS-takst)

En blot otte-årig pige blev stoppet på gaden i den lille fynske landsby Fraugde af to mænd i en gul bil, som ville give hende slik og penge. Det skriver Fyens Stifttidende.

Da Gert Schmitt Larsen blev ringet op af sin eks-kone torsdag eftermiddag, fik han meget travlt med at komme hjem til sin datter, der heldigvis havde skyndt sig hjem til sin mor efter den ubehagelige episode.

- Jeg susede jo hjem til dem, og så mødte jeg en pige, der var meget forskrækket. Hun havde faktisk ikke lyst til at tale om det, og hun er stadig ked af det i dag, siger en rystet Gert Schmitt Larsen til Ekstra Bladet.

Det er ikke en aprilsnar
Nu ønsker han at advare andre forældre i området om mændene.

- Det er utroligt vigtigt at få advaret andre, og det vil jeg medvirke til alt det jeg kan komme til. Det er helt sikkert, siger Gert Schmitt Larsen.

- Nogle folk tror, at det er en aprilsnar og skriver, at det er fake. Det er det desværre ikke. Den er god nok. Det er ikke noget, man laver sjov med.

I den lokale Facebook-gruppe 'Hjælpsom i Fraugde' omtales sagen også på livet løs, og flere borgere skriver, at de nu holder ekstra godt øje i området. Pigens mor forklarer også i gruppen, at den ubehagelige hændelse skete tæt på byens børnehave.

Meget alvorligt
Til Fyens Stifttidende fortæller Fyns politi, at de tager sagen 'meget alvorligt'. Avisens skriver, at unge piger er blevet stoppet af en lignende bil indenfor de sidste par uger.

- Når vi bliver bekendt med en hændelse, er vi meget opmærksomme og kører rundt for at patruljere og holde øje, siger gårsdagens vagtchef Kenneth Thaanquist til avisen.

Fyns Politi fortæller i dag til Ekstra Bladet, at de siden i går ikke har fået nogle afgørende henvendelser i sagen.

- Vi arbejder videre på sagen, men umiddelbart er der ikke noget, der har bragt os afgørende videre. Vi har et meget sparsomt signalement på mændene at gå ud fra, og det gør, at det er svært. Men vi gør, hvad vi kan, siger vagtchef Kim Munksgaard til Ekstra Bladet.

Han oplyser samtidig, at pigens forældre er blevet afhørt, og opfordrer folk til at henvende sig til politiet, hvis de ved noget om sagen.