Far anmeldte indbrud hos datter efter fund af eksploderet smoothie

En mindre tornado så ud til at have raseret børneværelse i Allerød, og en bekymret far frygtede en overgang, at der havde været indbrud

Først troede en mand, at der havde været indbrud i hans hus i Allerød, men efter at have anmeldt sagen til Nordsjællands Politi, kom manden på andre tanker.

Han kontaktede selv ordensmagten og fortalte, at der formentlig var tale om noget helt andet.

Det skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Det var i mandags, at manden kom ind på sin datters værelse, hvor han fik mistanke til, at der havde været indbrud. Tingene flød i mistænkelig grad på datterens værelse, ligesom der var smurt noget mærkværdigt stads ud på væggene.

Over for politiet fortalte manden, at den grumsede masse på væggene talte for, at der havde været uindbudte gæster på besøg. Sammen med rodet på stedet fik faren opfattelsen af, at nogen havde haft travlt med at lede efter værdier.

Inden politiet nåede at sende en patruljevogn af sted, ringede faren imidlertid igen til politiet og fortalte, at det ikke var nødvendigt med besøg alligevel. Faren mente selv at have opklaret mysteriet.

Stadset på væggene viste sig at være blendet frugt, fortalte faren. Han mente, at der formentlig var tale om en gammel smoothie, som havde ligget på datterens værelse og gæret, indtil dåsen var eksploderet. Det havde fået frugtmassen til at flyve rundt i lokalet, så det havnede på alle væggene, hævdede faren.