Far bankede pædofil: Nu skal voldtægtsmanden 25 år i fængsel

En 35-årig far fra Florida bankede mand til blods, da han fangede ham i at voldtage hans 11-årige søn. Nu har den pædofile modtaget sin dom

En 35-årig far bankede Raymond Frolander til blods, da han tog Frolander i gang med at voldtage farens 11-årige søn. (Foto: AP)
En 35-årig far bankede Raymond Frolander til blods, da han tog Frolander i gang med at voldtage farens 11-årige søn. (Foto: AP)
Følg Krimi

Den 35-årige far fra Florida, Jason Browning, blev mødt af et gruopvækkende syn, da han i sommer opdagede sin 11-årige søn blive voldtaget af den dengang 18-årige Raymond Frolander på sønnens værelse.

Faren reagerede resolut ved at banke Raymond Frolander til uigenkendelighed, hvorefter han ringede til politiet

- Jeg er lige stødt ind i en voksen mand, der er ved at voldtage... Jeg havde ikke tid til at stille spørgsmål, men nu har jeg ham klar til jer i en blodpøl midt i stuen, skulle den 35-årige far eftersigende have sagt i røret til politiet dengang, hvor han også rådet dem til at hente en ambulance, skrev CNN.

Historien kørte efterfølgende rundt i adskillige internationale medier, da billeder af voldtægtsmandens mørbankede ansigt kom frem i lyset.

Fængselsstraf
Jason Brownings fysiske afstraffelse af Raymond Frolander, var Frolanders første straf for voldtægten - den anden straf modtog han torsdag i retten i Florida, hvor han blev idømt 25 års fængsel, skriver NBC.

Raymond Frolander skulle angiveligt have indgået en aftale med retten i Daytona, Florida, for at undgå fængsel på livstid for seksuelt misbrug af et barn. I stedet har Frolander tilstået uanstændig forulempelse af et barn, hvilket altså gav 25 års fængsel.

Jason Browning selvtægt mod Frolander vil ikke få nogen konsekvenser.

- Faren gjorde bare, hvad en far skal. Jeg kan ikke se, hvad vi skulle straffe ham for. Du har en 18-årig mand, der er i fuld gang med at have sex med ofret, sagde Mike Chitwood, leder af Daytona Beach Police, til News-Journalonline efter hændelsen i sommers.

Når Jason Frolander bliver løsladt, skal han registreres som sex-forbryder og vil blive udstyret med GPS, skriver nyhedsmediet WESH.

- I løbet af de næste 25 år vil han finde ud af, hvorfor jeg lod ham leve, sagde den 35-årige far til WESH efter dommen.

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.