Far og stedmor dømt i grusom sag om mishandling og mord på syvårige Adrian

Adrian Jones blev udsat for grov og vedvarende mishandling frem til sin død. Politiet fandt hans rester i svinesti

Syv år gamle Adrians sidste tid i live var et sandt helvede. Nu er hans far og stedmor begge dømt.
Syv år gamle Adrians sidste tid i live var et sandt helvede. Nu er hans far og stedmor begge dømt.

Syv år gamle Adrian Jones døde i september eller oktober 2015.

Men drengens død blev ikke meldt til myndighederne, og det blev ikke opdaget, at han var væk, før politiet på grund af et tip om, at drengens far, Michael Jones, havde overfaldet sin kone, Heather Jones, i hjemmet i november 2015.

Da politiet rykkede ud til adressen i Kansas City i den amerikanske stat Kansas, fandt man Adrian Jones’ jordiske rester. Det har flere amerikanske medier rapporteret, og i dag bringer Daily Mail eksklusivt en række voldsomme billeder af det vedvarende misbrug mod den lille dreng.

Begge skyldige
Nu har drengens far, 46-årige Michael Jones, netop erklæret sig skyldig i mordet på sin syv-årige søn. Det samme gjorde drengens stedmoder, 31-årige Heather Jones, tilbage i november sidste år. De er nu begge dømt til livstid i fængsel.

Da sigtelsen tilbage i 2015 blev rejst mod parret, kaldte statsanklager Jerry Gorman sagen for en af de værste, efterforskerne havde set.

Under retssagen mandag, hvor dommen faldt over Michael Jones, afgav efterforsker Stuart Littlefield sin forklaring, og for første gang er det offentligt blevet bekræftet, at ’hvad der var tilbage af (Adrian Jones’ krop, red.), blev fodret for hans (farens, red.) svin.

Efterforskerne beskrev også, hvordan drengen flere gange fik stød med en strømpistol i 15-20 sekunder ad gangen.

Vedvarende mishandling
Adrian Jones’ biologiske mor, Dainna Pearce, mistede forældremyndigheden over ham og to af hans søskende for flere år siden, og i sidste uge fortalte drengens mormor, Judy Conway, i retten, at hun først nu har fået mod til at se på videoer og overvågningsbilleder fra det nu dømte pars hjem, hvor det vedvarende misbrug fandt sted.

Hun fortæller, at Adrian Jones blev tvunget til at bo nøgen i en brusekabine, der var indrettet, så han ikke kunne komme ud. Ifølge hendes forklaring er han flere gange blandt andet blevet bundet til et bord, tvunget til at stå natten over i en beskidt pool med vand helt op til nakken og tæsket med et kosteskaft. Hun fortæller også, at Michael Jones havde sat alarmer på maden, så Adrian Jones ikke selv kunne tage for sig, når han blev sulten.

Moren, Dainna Pearce, var også til stede ved domsafsigelsen mandag, hvor hun blandt andet fortalte sin eksmand, at hun ’ønskede ham et langt, tortureret liv i fængsel’.