Far skød frisør: Var utilfreds med sin søns frisure

Den 13-årige søn blev vidne til, at hans far gik amok med en pistol

Model-billede. Her bliver en ung mand klippet hos en frisør i en anden sammenhæng. (Foto: Shutterstock)
Model-billede. Her bliver en ung mand klippet hos en frisør i en anden sammenhæng. (Foto: Shutterstock)

En mand er i øjeblikket efterlyst i Texas i USA for at have skudt sin 13-årige søns frisør med tre skud, fordi han var utilfreds med sin søns frisure. Faren havde ifølge politiet et voldsomt skænderi med frisøren, mens hans søn sad ude i bilen og var vidne til, at faren skød frisøren.

Det skriver flere medier heriblandt ABC13 og Independent

Ifølge politiet i Harris County var den 13-årige søn blevet klippet hos en frisør på Franz Road og var taget hjem til sin far, hvor han præsenterede sin nye frisure for sin far. Frisuren faldt dog på ingen måde i farens smag. Han tog derfor sin søn med tilbage til frisøren og forlangte, at han gav ham en ny klipning gratis.

Politiet lagde denne meddelelse ud på Twitter.

Til medierne forklarer kriminalchef Wallace Wyatt, at den nye klipning angiveligt heller ikke faldt i farens smag.

- Faren og frisøren røg ud i et voldsomt skændsmål, der endte med, at faren skød frisøren med tre skud. Han blev ramt af skud i maven, benet og i armen, fortæller Wallace Wyatt. Det voldsomme opgør blev bevidnet af sønnen.

Den hårdt sårede frisør blev i en ambulance kørt til det nærmeste hospital, hvor hans tilstand nu er stabil. Og han forventes at overleve det voldsomme skyderi. Det rapporterer KHOU.

- Det er et af de værste skyderier, jeg har oplevet. Især når man tænker på, at skyderiet bliver begået, mens din egen søn er vidne til det, fortæller kriminalchef Wallace Wyatt.

Politiet har på Twitter også efterlyst gerningsmanden, der bliver beskrevet som afroamerikaner. Han forlod angiveligt gerningsstedet kørende i en firedørs Sedan eller muligvis en Honda Accord.

På Facebook har politiet i Harris County også lagt et opslag ud, hvor de fortæller, at de angiveligt har identificeret gerningsmanden. De beder ham om at kontakte politiet hurtigst muligt, så han kan fortælle sin version af, hvad der skete.