Far tiltalt: Voldtog sine mindre-årige døtre

To søstre var 12 og 14, da faderens sexmisbrug startede, lyder anklagen

Den 44-årige  nægter sig skyldig. (Foto: Polfoto)
Den 44-årige nægter sig skyldig. (Foto: Polfoto)

En far fra Odense kræves idømt en straf på mere end fire års fængsel for grove seksuelle overgreb på sine biologisk døtre, der var 12 og 14 år gamle, da overgrebene begyndte.

Den 14-årige blev, ifølge tiltalen, udsat for adskillige voldtægter, hvor hun forsøgte at gøre modstand og råbe, at han skulle stoppe.

Men faderen holdt hendes håndled og arme fast og gennemførte voldtægterne, siger anklageskriftet.

Den 44-årige far nægter sig skyldig. Han stilles for et nævningeting ved retten i Odense, hvor statsadvokaten også kræver, at han fradømmes retten til at bo eller opholde sig sammen med børn under 18 år.

Der er rejst tiltale mod den 44-årige far efter en stribe paragraffer i straffeloven om blandt andet incest, voldtægt og blufærdighedskrænkelser.

Sexmisbruget af den dengang 12-årige pige startede, ifølge tiltalen, i foråret 2008 og varede frem til slutningen af 2010, hvor faderen krænkede datteren både i hjemmet, i et lager-lokale på sin arbejdsplads og i en bil.

Foruden samlejer og forsøg herpå og grove befølinger beskriver anklageskriftet hvordan faderen skal have gået i bad med datteren, mens han forgreb sig på hende.

Misbruget af den anden datter, som dengang var 14, begyndte i sommeren 2013 og varede ifølge anklageskriftet til sommeren 2015, hvor faderen 'adskillige gange' voldtog pigen på bopælen i Odense.