Farvel, Sara

Den 23-årige kvinde, der blev dræbt af sin kæreste, formentlig på grund af jalousi, blev mandag bisat i et propfyldt kapel i Svendborg

Helt stille i kirken med Saras kiste i midten. (Foto: Ole Frederiksen)
Følg Krimi

Familie, venner og veninder til 23-årige Sara Huus Lind Jensen fyldte alle 123 siddepladser i kapellet på Assistens Kirkegård i Svendborg, da de mandag tog en alt for tidlig afsked med den unge kvinde. Omkring 20 mennesker måtte stå uden for det propfulde kapel.

Sara Huus Lind Jensen blev dræbt af sin kæreste sidste weekend, formentlig på grund af jalousi, ifølge politiet.

Der var en knuget stemning i kapellet, og der bliver grædt en del tårer og givet en masse kram. Lige umiddelbart før ceremonien stod familiens, far, Alex Jensen, Sarahs 25-årige storebror, Benjamin og mor, Laila Lind, ude foran for indgangen og røg en smøg.

Faren frabad sig, at medier fulgte med ind i kapellet og til den efterfølgende minde-sammenkomst.

- Vi har brug for fred og ro nu. Det kan vi ikke rumme i dag, lød det venligt og bestemt fra faren, der dog har givet tilladelse til at fotografere kisten.

Ekstra Bladet talte i fredags med Alex Jensen. Da fortalte han, at han og Saras mor, Laila, havde set datteren og taget en personlig afsked med hende.

Sara Huus Lind Jensen bisættes fra Kapellet på Assistens Kirkegård i Svendborg. Ekstra Bladet har fået tilladelse til at tage billedet. Foto: Ole Frederiksen
Sara Huus Lind Jensen bisættes fra Kapellet på Assistens Kirkegård i Svendborg. Ekstra Bladet har fået tilladelse til at tage billedet. Foto: Ole Frederiksen

- Min datter havde tidligere talt om, at hun gerne ville have en tatovering, som skulle vise, hvor meget hun holdt af os. Derfor tog vi hende i hånden, og min kone skrev nogle ord om at elske sin familie på hendes hånd, sagde han.

I en annonce, som familien indrykkede i Fyens Stiftstidende, skrev de blandt andet, at Sara havde arbejdet i ni måneder på Bryghusets Plejecenter.

Venner for evigt, står der på et af båndene. Foto: Ole Frederiksen
Venner for evigt, står der på et af båndene. Foto: Ole Frederiksen
 

- Hun elskede at lave mad og havde med sit lyse sind nemt ved at omgås ældre mennesker, så Sara var værdsat, står der.

For forældrene er det vigtigt med omtale af voldssagen, så folk ved, hvor hæsligt deres datter kom af dage, og at den nu fængslede Marc Meyer Lindeskov ikke slipper for billigt.

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.