Fem anholdt i stor aktion: Mand mishandlet i mindst et døgn

Fyns Politi rykkede talstærkt ud til Frørup onsdag, hvor er en mand var blevet mishandlet i mere end 24 timer

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

En 45-årig mand fra Fyn blev tirsdag og onsdag udsat for grov vold, ydmygelser og trusler i en ejendom på Svendborg Landevej ved Frørup.

Da politiet fik en anmeldelse rykkede de talstærkt og valgte blandt andet at spærre Svendborg Landevej i to timer, mens de gennemførte anholdelsesaktionen og den efterfølgende ransagning.

Politiet har indtil nu været yderst fåmælte om sagen, men over for Fyens.dk åbner vicepolitikommissær Jørgen Andersen nu op for flere detaljer om sagen.

- Han har været udsat for vold, ydmygelser og trusler under de timer, han har været tilbageholdt, og det bar hans krop præg af, så han kom i behandling, siger han og fortæller, at han minimum er blevet tilbageholdt et døgn.

Under aktionen anholdt politiet fem formodede gerningsmænd, som man forventer skal fremstilles i grundlovsforhør. Der er tale om fire mænd og en kvinde i alderen 36 til 44 år.

Den 45-årige var ilde tilredt efter den lange mishandling, men over for Ritzau fortalte vagtchefen ved Fyns Politi, at han var uden for livsfare. Ifølge Fyens.dk er han stadig under behandling.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Fyns Politi, men Carsten Mogensen fra personfarlig kriminalitet, der har overtaget sagen, oplyser, at han ingen kommentarer har.