Fem Brøndby-fans anholdt efter uro i Jomfru Ane Gade

Nordjyllands Politi måtte skride til anholdelser, da en gruppe Brøndby-fans skabte problemer i værtshusgaden

Politiet fik natten til søndag hænderne fulde med en flok uvorne Brøndby-fans (Foto: Rene Schütze)

I eftermiddag spiller fodboldklubberne AaB og Brøndby kamp i superligaen på Aalborg Stadion.

En større gruppe Brøndby-fans havde forud for opgøret fået ideen, at de ville slå to fluer med et smæk og nå et smut omkring Aalborgs legendariske værtshusgade, Jomfru Ane Gade, aftenen før kampen.

Men gruppen af Brøndby-fans havde tilsyneladende svært ved at overholde ordensreglerne.

Nordjyllands Politi måtte derfor møde talstærkt op i Gaden, som den populært kaldes af lokale.

- Vi har haft nogle episoder i Jomfru Ane Gade, der udviklede sig til værtshusuorden. Der var mange Brøndby-fans og det gav visse udfordringer, siger vagtchef Karsten Kjær til Ekstra Bladet søndag morgen.

- De har lavet lidt ballade og i den forbindelse har vi anholdt fem personer med tilknytning til Brøndby. De er anholdt for brud på ordensbekendtgørelsen.

Derudover fandt politiet situationen så anspændt og voldelig, at alt ledigt personale i Nordjylland blev kaldt til Jomfru Ane Gade. Det skete efter, at en Brøndby-gruppering opførte sig aggressivt og voldeligt på en restauration i 'Gaden'

Vagtchefen oplyser, at der ikke ligger nogle anmeldelser om vold i forbindelse med anholdelserne.

Efter episoden blev Brøndby-tilhængerne ifølge Ekstra Bladets oplysninger af politiet bedt om at gå hjem i seng på hotellet Cabinn, hvor de er inlogeret.

Ekstra Bladets mand på stedet fortæller, at politiet blev med seks patruljevogne foran og omkring hotellet efter man havde smidt tilhængerne fra Vestegnen i seng.

Det skete angiveligt for at sikre sig, at de berusede fodbold-fans blev i køjerne.