Fem træfældere anholdt under nabostrid i whiskybæltet

Nordsjællands Politi efterforsker nu, hvad der ligger bag natlig træfældning i rigmandskvarter

Følg Krimi

En nabostrid i et velhaverkvarter i Vedbæk i Nordsjælland førte natten til torsdag til anholdelse af fem personer.

De fem befandt sig i en have til en ejendom på Fredheimvej, som løber fra Rungsted Strandvej og ned mod Øresund. Her var de i færd med at fælde træer.

- Vi har klokken tre anholdt fem personer, der var ved at fælde træer med motorsave. Det er nogle nabostridigheder, som ligger bag, men hvad det nærmere går ud på, det ved vi ikke endnu, fortæller pressekoordinator Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi til Ritzau.

Politiet har sigtet de fem for overtrædelse af straffelovens paragraf 291 om hærværk og for straffelovens paragraf 264 om husfredskrænkelser.

- Der er ikke tale om personer, der selv bor i området, men hvem der har sendt dem, skal vi nu til at finde ud af gennem efterforskningen, siger Henrik Suhr.

Villaerne på Fredheimvej ligger i den absolut dyre ende af prisskalaen på boligmarkedet. Blandt andet er en bolig på vejen i øjeblikket til salg for 20 millioner kroner.

Skats offentlige ejendomsvurdering afslører også, at huspriserne på vejen er for velhavere. Den ejendom på vejen, som er vurderet højest har ifølge Skat en værdi på 34 millioner kroner.

Det bliver nu op til politiets efterforskere at afgøre, om der skal rejses flere sigtelser i forbindelse med nabostriden.

Dernæst bliver det op til anklagemyndighedens jurister at vurdere, hvorvidt sagen kan afgøres med et bødeforlæg, og hvor stort det i givet skal være.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?