Annonce:
Annonce:

Filmet af eksen: Udlandsdansker dømt i bizar 'skænderi-sag'

En 55-årig dansk mand er blevet idømt to års fængsel på Bali. Han er dømt for at sparke til et tempel efter et skænderi med ekskæresten, der filmede hele optrinnet og meldte ham til politiet

Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

To års fængsel på Bali.

Det er dommen til en dansk mand efter et bizart forløb, der startede med et skænderi med ekskæresten. I maj blev han anholdt, og nu har dommeren på Bali idømt ham to års fængsel.

Sagen startede i oktober 2019, hvor den 55-årige dansker efter sigende havde haft et skænderi med ekskæresten. På vej væk sparkede danskeren til et helligt tempel på en adresse i Kalibukbuk-regionen i den nordlige del af Bali.

Skænderi med ekskæresten
Optrinnet blev filmet af hans ekskæreste, der valgte at melde ham til politiet. Efter en længere periode med efterforskning valgte politiet at anholde og sigte danskeren for blasfemi og hærværk i maj 2021, og ifølge NusaBali.com har han nu fået sin dom.

Den 55-årige mand er blevet idømt to års fængsel for at sparke til det hellige tempel

Annonce:

Det oplyser chefdommer Anak Agung Ngurah Budhi Dharmawan.

- Den tiltalte er erklæret skyldig for blasfemi og er dømt to års fængsel minus den periode, som den tiltalte allerede har afsonet, lød det i Singaraja District Court.

Slap nådigt
Efter sigende kunne han have fået op mod syv års fængsel for at have sparket til det hinduistiske tempel, men det har været en formidlende omstændighed, at danskere angrede sin gerning og var høflig under retssagen.

Danskeren har ifølge flere medier forklaret, at han ikke var klar over, at han gjorde noget forkert ved at sparke til templet. Han har forklaret, at han troede, at der var tale om et gammelt og faldefærdigt tempel, men at han samtidig fortryder sin handling.

Annonce:

- Jeg håber, at det kan have en afskrækkende effekt for den dømte, så han ikke gentager sin handling. Han kan bruge dommen som en lektion, siger Nyoman Suryanata den juridiske rådgiver for 'offeret', der i denne sag er ekskæresten.

Danskeren skal nu afsone de to år i et fængsel på Bali.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: