Annonce:
Annonce:

Filmmand sigtet for voldtægt

En filmmand er torsdag eftermiddag blevet fremstillet i et grundslovsforhør. Han er sigtet for voldtægt

Annonce:
Følg Krimi

En mand fra filmbranchen er blevet sigtet for voldtægt.

Det skriver Ritzau på baggrund af oplysninger fra dommervagten.

Her fremgår det, at anklagemyndigheden ved Københavns Politi har sigtet manden for voldtægt. Derudover har Københavns Politi oplyst, at man i forbindelse med sagen torsdag har været til stede på to adresser i København.

Det er endnu uvist, hvad indholdet af den rejste sigtelse er. Den vil blive læst op, når filmmanden bliver fremstillet i retten. Her vil han også få lejlighed til at oplyse, hvorvidt han erkender eller nægter sig skyldig.

Dommeren i Københavns Byret skal vurdere, om politiets materiale i sagen underbygger det, der kaldes en 'begrundet mistanke'. Hvis det er tilfældet, kan dommeren vælge at varetægtsfængsle manden.

Det forudsætter dog, at dommeren også vurderer, at den sigtede kan påvirke efterforskningen, hvis ikke han fængsles, eller at han vil begå ny tilsvarende kriminalitet eller forsøge at flygte for at undgå en straffesag.

Grundlovsforhøret begynder efter planen cirka klokken 15.

Filmmanden blev først anholdt kl. 7.31 i morges. Dagens øvrige retsmøder i dommervagten er slut, men da politiet først skal have gjort sagen klar til retten, bliver dommervagten sat igen i retssal 22 i Københavns Byret klokken 15, hvor filmmanden fremstilles med begæring om varetægtsfængsling.

Opdateres ...

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: