Fire døde af overdosis ved festival i Argentina

Time Warp-festival i Argentina ramt af dødsulykker. Formentlig skyldes det farlig narko, mener redningsfolk.

Fire mennesker meldes omkommet ved en elektronisk musikfestival i Argentinas hovedstad, Buenos Aires, oplyser argentinske myndigheder.

De fire dødsofre er efter alt at dømme blevet ofre for en overdosis narkotika, mener redningsmandskab. Seks andre er indlagt, nogle af dem i kritisk tilstand.

- De unge mistede bevidstheden og gik i koma, siger Alberto Crescenti, som er leder af det redningsmandskab, der blev kaldt til musikfestivalen i de tidlige morgentimer.

Han tilføjer, at tre af de i alt seks unge, der er indlagt på hospitalet, har kropstemperaturer på mere end 42 grader. Det tyder på, at der er tale om alvorlige forgiftninger.

Embedsmænd i Buenos Aires oplyser til avisen La Capital, at de fire omkomne er i alderen mellem 21 og 25 år.

En obduktion af ofrene skal afsløre dødsårsagen, men mistanken retter sig mod narkotika, som skal have været i omløb under festivalen, siger Alberto Crescenti til La Capital.

Den elektroniske musikfestival Time Warp, der fandt sted i Buenos Aires natten til lørdag, er den lokale argentinske udgave af en stor festival for elektronisk musik. Time Warp-festivalen er oprindeligt opstået i Tyskland, men er siden blevet holdt i både Buenos Aires, New York og flere andre byer.

Festivalen i Buenos Aires skulle efter planen være fortsat lørdag aften, men er nu aflyst.